Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    MK-Distribution: Колекція українських програм про рибалку транслюється в Росії


    16 февраля 2012 | Телевидение / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    MK-Distribution разом з компаніями-авторами передали двом телеканалам Росії («Охота и рыбалка», «Охотник и рыболов») ліцензійні права на три цикли програм про рибалку: «О рыбалке всерьез», «Подсекай, Семеныч» та «Наша рыбалка».

    MK-Distribution – український дистриб’ютор ліцензійного телеконтенту.

    Телепрограма «О рыбалке всерьез» – це науково-популярний та розважально-пізнавальний проект, основна ідея якого – докладна розповідь про різноманітні способи і методи лову прісноводних і морських риб, про всі аспекти аматорського і спортивного рибальства в Україні та країнах зарубіжжя.

    Автори телепрограми «О рыбалке всерьез» Роман Новицький (автор та ведучий програми) та Анатолій Александров (режисер і оператор-постановник) – дипломовані фахівці в галузі науки (іхтіологія) і телевізійного мистецтва (тележурналістика, операторське мистецтво).

    Цикл фільмів компанії «ФАБРИКА КИНО» «Подсекай, Семеныч» – це унікальний цикл з одинадцяти фільмів, що розкриває секрети техніки та тактики досвідчених рибалок, особливості поведінки різних видів риб, правила вибору місць рибної ловлі, вимоги до снастей та екіпіровки.

    Компанія «ФАБРИКА КИНО» є одним з найбільших виробників ліцензійної відеопродукції. Основний напрямок діяльності – виробництво та дистрибуція вітчизняного та закордонного кіно у форматі DVD-VIDEO.

    Цикл фільмів «Наша рыбалка» містить шість фільмів: «Окуневая рыбалка. Ультралайт», «Охота на щуку. Ультралайт», «Зимняя жерлица», «За налимом», «Чехонь на фидер», «Деснянский лещ».

    «Наша рыбалка» входить до циклу «Рыбалка навсегда», автором якого є Борис Саксонов.

    Источник: MK-Distribution
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.