Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Маріупольські канали ТВ-7 і «Сигма» отримають 1,33 млн від місцевої влади


    10 февраля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    ТВ-7» і «Сигма» зароблять на випусках програм про місто та сурдоперекладі.

    Маріупольський міськвиконком 3 лютого уклав угоду на послуги у сфері телебачення на загальну суму 1,33 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель», пишуть «Наші гроші».



    ТОВ «Телерадіокомпанія ТВ-7» отримає 51 тис. грн за 44 випуски десятихвилинної авторської програми, присвяченої «соціально-економічному розвитку Маріуполя в ХХІ сторіччі, перспективам розвитку найбільшого промислового центру півдня Донбасу, успіхам та проблемам в економічній, соціальній сферах, галузях освіти, охорони здоров'я, культури, спорту».



    Ще 398 тис. грн ТВ-7 заробить на випуску п'яти 45-хвилинних програм «Соціальний проект у режимі прес-конференції» у прямому ефірі. «Гостями студії можуть бути представники влади, як місцевих органів самоврядування, так і містоутримуючих підприємств. Ставити питання гостям студії можуть як телеглядачі (інтерактив), так і запрошені на програму представники ЗМІ. Формат програми повинен давати можливість вести відкритий конструктивний діалог одночасно з декількома гостями, для того, щоб не лише обговорити проблему, але і знайти всім разом шляхи для її вирішення», - зазначено в технічному завданні.



    ТОВ «Телекомунікаційна компанія "Сігма"» отримає 454 тис. грн за 44 випуски десятихвилинної авторської програми про історію міста, його славетне минуле, відомих маріупольців, які внесли значний внесок у розвиток міста, історію вулиць, майданів, будинків, подій пов'язаних з Маріуполем.



    178 тис. грн «Сигма» отримає за сурдопереклад 43 випусків 24-хвилинної інформаційної програми. Таку ж суму телекомпанія отримає за 44 випуски 35-хивилинних «діалогів з керівництвом Маріупольської міської ради та її виконавчих органів, під час якого обговорюється життєдіяльність міста, здійснюється пошук шляхів виходу з проблемних ситуацій в галузях комунального господарства, охорони здоров'я, освіти, соціальної сфери тощо».



    За 67 тис. грн «Сигма» зробить 44 випуски 40-хвилинної програми в прямому ефірі «з представниками громадськості міста, компетентними особами, урядовцями, депутатами, представниками влади. В програмі мають порушуватися питання, які відносяться до життєдіяльності суспільства, обговорюватися проблеми, які потім вирішуються в ході встановлення діалогу "Влада-народ". Взяти участь в прямому ефірі повинні мати можливість всі бажаючі, додзвонившись на багатоканальні телефонні лінії».



    За даними держреєстру ТРО, власниками ТОВ «Телекомунікаційна компанія "Сігма"» є металургійний комбінат «Азовсталь» Ріната Ахметова та Маріупольська міська рада. ТОВ «Телерадіокомпанія ТВ-7» належить компаніям «Азовзагальмаш» і «Азовелектросталь», що входять до групи «Азовмаш», яка контролюється Юрієм Іванющенком.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.