Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Дві прем’єри на «Мега»: «Король: страшне пророцтво» з Крістофом Вальтзом та фільм «BBC One» - «Мікеланджело»


    10 февраля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Сьогодні, 10 лютого, та у неділю, 12 лютого, дивіться дві прем'єри на «Мега»: історичний художній фільм «Король: страшне пророцтво» (König der letzten Tage) з відомим австрійським актором Крістофом Вальтзом у головній ролі; та історико-біографічну стрічку від «BBC One» про одного з найталановитіших представників епохи Відродження - «Мікеланджело» (The Divine Michelangelo).

    «Король: страшне пророцтво» (König der letzten Tage)

    П'ятниця, 10 лютого

    23:20

    Історія одного з найсуперечливіших явищ середньовічної Німеччини - мюнстерської комуни. 1533 року у цьому місті з'являються двоє проповідників нової релігійної течії - анабаптисти Ян Бокельсон та Ян Маттіс. Завдяки палким промовам та обіцянкам вони швидко захоплюють владу у місті та започатковують «Новий Єрусалим» - так звану мюнстерську комуну.

    За короткий час Мюнстер став осередком справжньої сексуальної революції. Тут було дозволено одружуватись з необмеженою кількістю жінок, сповідувались вільні стосунки. Сам король тогочасного Мюнстера Ян Бокельсон став чоловіком для 18 молодих жінок. Головну роль великого проповідника та розпусника зіграв відомий австрійський актор Крістоф Вальтз (Christoph Waltz).

    Дивіться історію створення та занепаду мюнстерської комуни у фільмі «Король: страшне пророцтво» сьогодні о 23:20 тільки на «Мега».

    «Мікеланджело» (The Divine Michelangelo)

    Неділя, 12 лютого

    23:10

    Мікеланджело - геніальний італійський живописець, скульптор, поет, архітектор та мислитель, один із найдивовижніших майстрів епохи Відродження. Він став відомим завдяки своїм неймовірним талантам ще у підлітковому віці, а вже у 25 став справжньою зіркою серед митців Італії.

    Своїми руками він створив одні з найдивовижніших та найвідоміших скульптур світу - Давида та Мойсея; вражаючий живописний твір - фрески Сікстинської капели; а також собор святого Петра в Римі. Проте на шляху до слави юнакові довелось пережити чимало складних подій.

    Усі зйомки відбулись у Флоренції та Римі. У головних ролях - відомі британські актори Стівен Нунан (Stephen Noonan) та Рой Холдер (Roy Holder).

    У неділю, 12 лютого, о 23:10 дивіться на «Мега» неймовірну історію життя одного з найталановитіших митців світу - «Мікеланджело».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.