Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Креативним продюсером «2+2» стала Натела Чхартішвілі-Зацаринна


    7 февраля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    З 2 лютого Натела Чхартішвілі-Зацаринна обійняла посаду креативного продюсера телеканалу «2+2». Про це повідомляє прес-служба каналу.

    Це нова посада, яку було введено до штатної структури каналу на початку 2012 року.



    На «2+2» пані Чхартішвілі-Зацаринна перейшла з посади головного режисера каналів М1 та «М2-Естрада». Зауважимо, що генеральний продюсер «2+2» Олександр Асаулюк до літа 2011 року працював генеральним директором М1 та М2.



    Олександр Асаулюк зазначив, що «у своїй роботі пані Чхартішвілі-Зацаринна зосередиться насамперед на тому, щоб "2+2" міг запропонувати глядачеві якомога більше цікавого і якісного програмного продукту власного виробництва».



    «Для нас дуже цінний попередній професійний досвід пані Натели, її нестандартне творче мислення, розуміння тенденцій телевізійного ринку і запитів глядацької аудиторії, що поєднуються зі знанням найменших дрібниць телевізійного виробництва. Переконані, що новий креативний продюсер допоможе нам у досягненні амбіційних цілей, які стоять перед телеканалом», - наголосив пан Асаулюк.



    У свою чергу пані Чхартішвілі-Зацаринна зауважила, що «приймаючи пропозицію "2+2", керувалась, насамперед, бажанням змін, бажанням відчути нову аудиторію, новий "ґрунт", інший напрям у розвитку телебачення, іншу тематику, образність, інші формати».



    Довідка:

    З 2002 року Натела Чхартішвлі-Зацаринна працювала на телеканалах М1 та М2, останні шість років - на посаді головного режисера. 2002 року отримала нагороду Міжнародного кінотелефоруму в Ялті у номінації «Дебют» за документальну стрічку «Парад-алле! Династія Золло».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.