Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Рекламісти знайшли причину розбіжностей між даними TNS и Gfk щодо телеперегляду


    2 февраля 2012 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    30% українців одночасно з переглядом телевізора читають пресу і майже 10% одночасно з цим ще й слухають радіо. Інтернет стає доповненням до телевізора для 12% жінок і 14% чоловіків, а для молоді ця тенденція ще більш характерна: 23% осіб віком 16-24 років споживають ТБ й інтернет одночасно.



    Такі результати дослідження медіаспоживання C.A.T. отримало медіакомунікаційне агентстсво UM (Universal McCann), що входить до групи «АДВ Україна», повідомляє прес-служба групи.



    Результати дослідження пояснюють розбіжності між даними телеперегляду TNS и Gfk, зауважується у повідомленні. За даними TNS (дослідження MMI), за останні 4 роки українці стали дивитися телевізор на 5-10 хвилин менше. Тоді як заміри Gfk показують зростання перегляду.



    Причина розбіжностей криється в тому, що через одночасне споживання кількох медіаканалів увага глядачів розсіюється, і їм здається, що вони стали рідше дивитися ТБ.



    Результати дослідження також показали, що жінки частіше за чоловіків поєднують різні справи: 33% одночасно з ТБ читають пресу, 10% - слухають радіо. У чоловіків показники становлять 27% і 7% відповідно.



    Метод дослідження - опитування face-to-face. Вибірка - 1200 осіб, люди віком 16 - 64 років, що проживають у містах 50 тис.+. Репрезентативна для усього населення України за віком і статтю. Споживчу панель проводила компанія TNS.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.