Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Головним режисером М1 і М2 стала Анна Лайок


    1 февраля 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    З 1 лютого на посаду головного режисера ТОВ «Телеодин» (телеканали М1 і «М2-Естрада») вступила Анна Лайок (на фото). Про це повідомляє прес-служба каналів.

    Натела Чхартишвілі-Зацаринна, яка була головним режисером каналу М1 з грудня 2005 року, залишає компанію.

    Анна Лайок працює на М1 з 2004 року, протягом останніх чотирьох років - на посаді заступника головного режисера.

    «М1 - особливий організм, у якому нелегко розібратися людині зі сторони. А ті, хто перебувають всередині, здатні знайти правильне рішення за лічені миті, - коментує призначення Анни Лайок гендиректор компанії Валентин Коваль. - Аня - одна з тих співробітників, кому не потрібно втрачати час на вивчення нашої структури. Більш того, вона сама - важлива частина того, що називається М1».

    За словами Анни Лайок, у сітці М1 програми власного виробництва займаються близько 20%, не рахуючи музичних блоків, і завдяки запуску нової студії каналу їхня частка зростатиме. Крім того, більшість закупних продуктів проходять адаптацію на виробничій базі каналу. «Тому точок прикладення творчих сил - більш ніж достатньо, у цьому є особливий драйв», - зауважує вона.

    Довідка:

    Анна Лайок закінчила Інститут кіно і телебачення Київського національного університету культури і мистецтв, майстерню Романа Ширмана. У 2004 році прийшла на канал М1. За час роботи була режисером ранкового шоу Guten Morgen, проектів «Ласкаво ходимо» і «Як це було». Із січня 2008 року - заступник головного режисера каналу.

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.