Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    24 января 2012 года телеканалу ТЕТ исполнилось 20-ть лет


    24 января 2012 | Телевидение / Пресс-релизы | Добавил: Евгений Ленов
    24 січня у ТЕТа – день народження! Нам – 20 років! Два десятиліття – чималий строк для телевізійного життя. Ми зростали, розвивались, ризикували і досягали успіхів разом з нашими глядачами.

    Сучасний, молодіжний, активний та провокаційний ТЕТ входить у новий вік з купою досягнень та планів. За минулий рік ми зробили якісний стрибок уперед, і нам є, чим пишатися.

    У 2011 році ТЕТ продемонстрував стрімке зростання показників: добова частка за аудиторією 14-49 зросла удвічі – з 2% у січні до 4% у грудні. По Національній панелі зростання ще відчутніше – з 2,1% до 4,4%.

    Репозиціонування дозволило ТЕТ суттєво омолодити аудиторію - середній глядач каналу всього за рік помолодшав більше, ніж на 10 років (з 43 років у грудні 2010 до 31 року у грудні 2011).

    Ми створили впізнаваний бренд та зарекомендували себе творцями яскравого креативу: нашi «Дивись улітку», «У ТЕТа сила», «У ТЕТа початок» добре запам’яталися молодим українцям. Ми вклали багато сил у роботу з цифровим простором, що дозволило нам вибудувати велику лояльну інтернет-спільноту.

    Ми ґрунтовно підійшли до питання власного виробництва і запустили за рік 12 проектів, більшість з яких буде продовжено й у 2012 році. Серед них реаліті-шоу «Королева балу» та «Маша і моделі», цикл містичних історій «Щоденники Темного» та інші. На контент ТЕТ звернули увагу і закуповують канали СНД, зокрема Росії.

    Ми експериментували, вигадували, створювали нові жанри та збираємось робити це і надалі. Найближчим часом на ТЕТ ще більше провокаційних, інтерактивних проектів та хітових серіалів, нові історії і нові обличчя. Лишайтеся з нами.

    У ТЕТа Сила!
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.