Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Парад маразмів та інших талантів


    7 января 2012 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Прем’єри телесезону–2012: не надто смішно й неоригінально, зате багато.

    З початком нового року прийнято сподіватися на краще і складати прогнози на наступні 365 днів. Подивившись кілька прем’єр на вітчизняних каналах, ейфорії від новинок глядач не відчув. Й уважне ознайомлення з програмою телепередач на найближче майбуття пророкує йому, здається, не надто багато захоплюючих проектів. Чого точно буде немало в українському телеефірі — адаптованих форматів і російських зірок.

    Ілюзії та ілюзіоністи

    Одна з перших прем’єр відбулася на Новому каналі — минулого вівторка із трохи не вдвічі нижчими за середньоканальні рейтинговими показниками стартувало розважальне шоу «Парад порад» із ведучими Сергієм Писаренком та Євгеном Нікішиним, колишніми «кавеенщиками». Суть проекту — озвучити в ефірі дивакувато–незвичайні вирішення повсякденних турбот.

    У першому випуску лінькуватий холостяк, наприклад, радив усім, щоб не накопичувався брудний посуд, натягувати на тарілки прозорі целофанові пакети, а після трапези знімати їх і викидати. На «винахід» житомирянина один із суддів, Олександр Педан, відреагував: «Баба йому потрібна». Мама з Харкова демонструвала градусник, де поряд із позначками виписаний одяг, який слід одягати синові–школяреві відповідно до зазначеної температури. Ще одна учасниця учила гострити ніж об чашку, учасник — пропонував лікарів одягати Мальвінами і Білосніжками, щоб їх не боялися діти.

    Такий парад маразмів і винахідництва постійно супроводжується далеко не завжди дотепними репліками ведучих та чотирьох суддів: трьох постійних й одного змінного. Коли хлопчик років 5—6 за лікаря обрав для себе не суддю Ольгу Полякову — епатажно–претензiйну білявку з об’ємно–дивною зачіскою у чорній сукні, — вона винесла вердикт: «Років через 15 хлопчик скаже: який я був дурненький...» В очах дитини читалося щире здивування і розгубленість.

    Як підсумок кожного випуску «Параду порад» — визначення двох переможців за рішенням суддів та глядачів студії. Винагорода — по 5 тисяч гривень.

    У вечірньому прайм–таймі п’ятниці Новий спробує конкурувати з іншими каналами показом шоу «Україна чудес». Незважаючи на назву, триматиметься проект на російських ілюзіоністах братах Сафронових, які стали його ведучими. Через призму чарівництва, магії і трюків Сафронові по–новому обіцяють показати дев’ять українських міст, зокрема Львів, Кам’янець–Подільський, Чернівці, Ялту.

    Підкупи мене по-французьки

    На телеканалі ICTV уже показують денний проект будніх днів «Утриматись у кріслі» — українську версію французького квіз–шоу Hold On to Your Seat компанії Effervescence, що виходило на каналі France 2. У цій телевікторині беруть участь шестеро гравців, кожен, зрозуміло, хоче стати чемпіоном і виграти грошовий приз. Учасники заробляють бали: правильна відповідь без підказок коштує 5 балів; якщо отримуєш як підказку чотири варіанти відповіді — тоді лише 3 бали; відсіювання з чотирьох можливих двох відповідей — це мінімальний 1 бал. У другому турі з трьох учасники отримують однакові запитання, на які повинні дати письмові відповіді. Той, хто набере найбільше балів, змагатиметься з чинним чемпіоном — переможцем попередньої гри чи ігор. У телегрі чемпіон має численні привілеї, він обирає тему запитань для себе і свого суперника з чотирьох запропонованих тем. До речі, за правилами вікторини, чемпіон може підкупити переможця. «Диригує» учасниками шоу Григорій Герман— екс–ведучий програм «Таксі» й «Авто–сіті GT» на «Сіті» та «Володар темряви» на «2+2».

    Це від Цекала — «Україні»

    Під старий Новий рік на телеканалі «Україна» стартує гумористичне ігрове шоу за форматом Odd One In компанії Ebdemol «Тільки один». Проект робила російська група компаній «Вайт медіа» (знімає серіал «Спліт» за форматом Dori Media Group для телеканалу ТЕТ). Вестиме шоу теле– і радіоведучий Леонід Сенкевич, а постійними учасниками проекту стали гумористи Тетяна Лазарева та Михайло Шац, проти яких змагатимуться запрошені гості: Лера Кудрявцева, Тимур Родрігез, Анастасія Приходько, Сніжана Єгорова, Антін Мухарський, «Блєстящiє», Лена Леніна, Світлана Вольнова, Шура та інші.

    Утім почне тестувати своїх глядачів на сприйняття гумору ТРК «Україна» раніше, у нинішню неділю, показавши першу серію скетч–шоу про лікарів «Жити будете». Сюжети, побудовані на перебільшеному протистоянні лікарів і хворих, — виробництва кінокомпанії «Срєда» Олександра Цекала. До виходу заплановано 40 епізодів.

    Кому опера, кому — Байрак

    На каналі «1+1» уже наступного тижня стартує вокальне шоу «Зірки в опері» — адаптація британського формату Popstar to Operastar. Учасниками проекту стануть естрадні співаки Джамала, Олександр Пономарьов, Валерій Харчишин, Альона Вінницька, Надія Мейхер–Грановська, Тіматі, Стас П’єха. 14 учасників розділять по парах, у складі кожної буде оперний та естрадний співак. Пісні, які вони виконуватимуть, розіб’ють на частини: оперну та в естрадному стилі. Оцінюватимуть учасників солістка Віденського оперного театру Вікторія Лук’янець, автор музики до рок–опери «Юнона та Авось» композитор Олексій Рибніков і співак Сергій Пєнкін. Вестимуть шоу Оксана Гутцайт та Юрій Горбунов.

    Скоро в ефірі «Плюсів» з’явиться Оксана Байрак зі своїм проектом «Давай одружимось». Програма раніше виходила на каналі СТБ. Останні випуски вела російська тусовщиця–телеведуча Ксенія Собчак, участь якої понизила й до того не захмарні рейтинги денного проекту. Тому в жовтні минулого року СТБ, за офіційною версією, і зняв з ефіру «Давай одружимося». Згодом Оксана Байрак замість Дмитра Нагієва стала ведучою проекту «Усі свої» на «Інтері», планувалося, що туди переміститься й проект «Давай одружимося». Але врешті–решт він перекочував на «1+1». За інформацією прес–служби каналу, астролог Наталія Гайдай та сваха Анна Свиридова залишаться у шоу і допомагатимуть формувати пари учасників. Програму й надалі вироблятиме Film.ua.

    Ще одна новинка в ефірі «Плюсів» — українська версія шоу «Магія» за форматом The Magicians компанії Shine International. Серед дев’яти зірок–учасників будуть співачка Анна Сєдокова, актор Борис Смолкін, телеведуча Василіса Фролова. Зірки репетируватимуть номери з професійними ілюзіоністами, показуватимуть їх журі та змагатимуться за головний приз. Оцінювати вміння будуть цирковий режисер Валентин Гнеушев та дружина ілюзіоніста Ігоря Кіо — Вікторія. Вестиме проект разом з Юрієм Горбуновим російська телеведуча Тетяна Лазарєва. До речі, для телеканалу «Россия 1» продакшн «Вайт медіа» готує російську версію «Магії», її ведучими будуть Тетяна Лазарева та Володимир Зеленський.

    Пальчевський — не Малахов

    Серед проектів, які глядачам обіцяють показати весною, найпомітніших кілька. У передостанній день минулого року телеведучий та колишній президент компанії Eurolab Андрій Пальчевський підписав протокол про наміри з телеканалом «Інтер» з приводу випуску щоденного ток–шоу на каналі «Інтер» під робочою назвою «Про життя». Це щось подібне до ток–шоу «Пусть говорят» російського «Первого канала», яке веде Андрій Малахов. При цьому Андрій Пальчевський неначе продовжуватиме вести авторську програму «Глибинне буріння» на Першому Національному.

    Наша державна перша «кнопка» за пропозицією грузинської сторони готує нове музичне шоу на кшталт російських «Двох зірок», де парами стануть зірки з України і Грузії. Чи вдасться залучити до телепроекту Ніну Матвієнко, Руслану Лижичко, Таїсію Повалій, Нані Брегвадзе, Вахтанга Кікабідзе, Сосо Павліашвілі — питання відкрите. До речі, грузинські співаки уже мали подібний досвід телевізійно–культурного співробітництва з артистами з Азербайджану.

    Канал СТБ покаже соціально–психологічне шоу «Детектор брехні», яке зніматимуть за форматом The Moment of Truth британської компанії Shine TV. Учасники проекту на детекторі брехні (поліграфі) у присутності рідних і близьких відповідатимуть на запитання про себе. За кожен блок правдивих відповідей можна буде отримати від 2500 до 250000 грн. Головною відмінністю від шоу кількарічної давності «Тільки правда?» з ведучим Андрієм Доманським на Новому каналі буде те, що у «Детекторі брехні» участь братимуть не зірки, а звичайні люди зі «скелетами у шафах».

    Источник: telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.