Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Католицький канал EWTN почне мовити в Києві


    8 декабря 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    8 грудня в Києві розпочне мовлення католицький міжнародний кабельний канал EWTN (Eternal Word Television Network). Про це повідомив о. Павло Вишковський ОМІ, директор Католицького медіацентру, пише «Католицький оглядач».



    EWTN буде доступний абонентам «Волі» у пакеті «Україна і Світ».



    «О 19.00 архієпископ Петро Мальчук, після вступної молитви, натисне кнопку на пульті запуску каналу», - йдеться у повідомленні. Запуск приурочено до християнського свята Непорочного Зачаття Пресвятої Діви Марії.



    Eternal Word Television Network (Телебачення віковічного слова) - всесвітня християнська телемережа, заснована монахинею Анджелікою Ріццо у 1980 році.



    EWTN пропонує вибір різножанрових програм, створених у власній студії: документальні проекти, ток-шоу, драматичні, музичні, освітні серіали, конференції, новин, трансляції богослужінь, молодіжні та дитячі програми.



    Київський EWTN спочатку буде переважно англомовним. Але Католицький медіацентр намагатиметься, щоб вранці та у вечірні години глядачі мав змогу дивитися програми, дубльовані українською, йдеться у повідомленні.



    Перспектива збільшення обсягу програм українською мовою залежить від кількості волонтерів, які знають англійську мову і зможуть допомагати з перекладами. Телеканал запрошує до участі усіх, хто знає англійську мову і бажав би присвятити кілька годин на тиждень, щоб допомагати в перекладі (в тому числі дистанційно).



    EWTN шукає також і тих, які мають технічні навички, щоб допомогти з монтажем програм, й осіб, які готові скласти пожертву на утримання самого каналу і на обладнання.



    Перший місяць (з дати запуску і до 8 січня включно) канал для ознайомлення зможуть бачити всі абоненти компанії «Воля-Кабель».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.