Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Дистрибутор вилучив еротичний блок з ефіру TV 1000 Action


    6 декабря 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Дистрибутор телеканалу TV 1000 Action в Україні - компанія «Віасат Україна» - вилучив з ефіру нічний блок еротичних програм. Про це на засіданні Національної ради з питань телебачення і радіомовлення повідомив представник компаній Андрій Буренок, повідомляє прес-служба Нацради.



    На засіданні Національної ради 6 грудня розглядалося питання про внесення змін до рішення, яким TV 1000 Action було додано до так званого списку адаптованих каналів. Нацрада планувала обмежити ретрансляцію TV 1000 Action з 23.00 до 06.00 в українських кабельних мережах.



    За даними моніторингів телеканалу TV 1000 Action (протягом жовтня 2011 року) було встановлено, що після 24-ї години в його ефірі транслюється блок еротичних програм під логотипом TVX загальним хронометражем до 3 годин. «Програма має статус adult, тобто розрахована на дорослу аудиторію, може мати ознаки порнографії, що заборонено Європейською конвенцією про транскордонне телебачення», - йдеться в повідомленні прес-служби Нацради.



    Натомість Андрій Буренок повідомив, що після зауважень, висловлених Національною радою, дистрибутор звернувся до правовласників каналів і станом на сьогодні цей нічний блок вилучено з ефіру, і еротичні програми більше не транслюватимуться.



    Зважаючи на пояснення представника компанії-дистриб'ютора, Національна рада ухвалила рішення призначити додатковий моніторинг цього каналу, аби остаточно з'ясувати ситуацію.



    Перший заступник голови Національної ради Оксана Головатенко закликала дистрибуторів з більшою увагою ставитися до своїх обов'язків та посилити самоконтроль, аби таких випадків більше не траплялося.



    Нагадаємо, нині перелік адаптованих каналів налічує 155 програм.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.