Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Мирослав Откович працюватиме у Гайдукевича на ТВі


    2 ноября 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Мирослав Откович підтвердив «Телекритиці», що перейшов на ТВі. На цьому каналі він працюватиме у проекті «Підсумки з Віталієм Гайдукевичем».



    Раніше Мирослав Откович працював у ТС». «Телекритика» повідомляла про те, що заступник генерального директора ТВі Наталя Катеринчук зробила йому пропозицію працювати у новинах ТВі.



    Откович зазначає, що на ТВі у нього є можливість не втрачати кваліфікацію і працювати над будь-якими темами без обмежень, «які існували на попередній роботі». При цьому, каже журналіст, він вирішив пожертвувати комфортом. «У ТСН дуже комфортно працювати. Там створені тепличні умови для журналістів, для їх роботи. Але немає відчуття, що ти вільний і що ти працюєш без обмежень. На терези я мав поставити дві речі: з одного, боку максимальний комфорт, який є на ТСН, а з іншого - бажання повноцінно залишитись у професії і відчувати себе живим. Це як коли вішають над дитячою люлькою іграшку, вона грає приємні мелодії, заколихується, і зрештою ти думаєш: навіщо кудись йти? І так ти можеш пожертвувати своїми принципами і тими речами, які упродовж життя вибудовував заради цього комфорту» - розказав він.



    За його словами, ТСН та ТВі, з огляду на умови роботи, порівняти складно: «Там великий канал з значними можливостями, а тут канал, який цькують, забирають ліцензію, але він виживає попри все».



    Нагадаємо, Мирослав Откович входить до координаційної ради громадського руху «Стоп цензурі!». Поштовхом до створення руху стала, зокрема, заява журналістів «1+1» про цензуру у ТСН у 2010 році, якій передувала колонка Мирослава Отковича «Темники повернулися» на «Українській правді».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.