Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    NBC Universal запустить канал E! Entertainment в СНД


    19 октября 2011 | Телевидение / На украинском языке / ex-СССР | Добавил: Ольга Кравцова
    Компанія NBC Universal планує запустити розважальний канал E! Entertainment на територіях країн СНД. Про це повідомив Мераб Гарбунія, генеральний директор Universal Networks під час бізнес-сніданку 19 жовтня.



    За його словами, наразі проект перебуває на останніх стадіях обрахування бюджету: «Ми хотіли вже давно його запускати, але є одна з проблем, яку ми розуміли, що цей канал не можна запускати без локального виробництва. Відповідно, ми зараз в Москві організовуємо цю діяльність. На каналі безумовно разом з іноземними зірками, новинами, і всім, що є в світі індустрії розваг, повинні бути відображені й російські селебрітіз, зірки, а в майбутньому і українські. Буваючи в Україні, я помітив, що індустрія розваг в Україні розвинена подеколи більше, ніж в Москві. Це означає, що є попит на розваги, і це повинно бути відображено на каналі E! Entertainment», - сказав він.



    Нагадаємо, в Україні з пакету компанії представлені Diva, Syfy, Universal channel.



    Крім того, навесні 2012 року в країнах СНД стартує HD-версії каналу Universal. За словами генерального директора, орієнтовно це відбудеться в березні. Комерційні умови роботи з операторами ще обговорюються.



    Також NBC Universal має намір посилити маркетингову та промо діяльність на території України: «Території країн СНГ і Балтії відтепер будуть управлятися з московського офісу, а не з Лондона. Головне, на мій погляд, що ми упустили - це маркетингова підтримка, що було досить важко здійснювати з Лондона», - говорить гендиректор.



    Нагадаємо, у травні цього року NBC Universal відкрив в Україні прес-офіс, який займається інформуванням щодо новин компанії, програм, анонсів. За його допомогою можна буде отримати ексклюзивні інтерв'ю режисерів і зірок. Наразі у його складі двоє чоловік - Інна Петрашова і Наталя Колосова.



    За словами Анни Бенетт, директора з маркетингу Universal Networks, передбачається, що в Україні впроваджуватиметься схожа маркетингова стратегія, що і в Росії: «Це включає в себе і рекламу, сайти, брендування офісів обслуговування». В Україні поки що Universal Networks починає працювати з піару, щоб познайомити глядача з тим, що транслюється на їхніх каналах, з публікацій у великих виданнях, програмної сітки в усіх телегідах.



    «Ми витрачаємо мільйони доларів на рекламу і маркетинг. Окрім іміджевої реклами, коли ми обклеюємо радіостанції, місто, біл-борди, ми робимо близько 30 акцій в рік з операторами. Наприклад, за 2-3 дня до всезагальної прем'єри країни, ми привозимо копію фільму у визначене місто. Закриваємо кінотеатр і робимо прем'єру фільму - безкоштовний показ для переможців конкурсів, які напередодні провів оператор. Схожі ідеї будемо пробувати і в Україні», - розповідає Олена Глуховська, директор з розвитку.



    Як зазначила в коментарях ТК Анна Беннет, Universal Networks планує замовляти певний обсяг досліджень у Gfk-Україна, щоб краще розуміти українську аудиторію.



    Ще один напрям роботи Universal Networks в Україні, за словами Мераба Гарбунії, - захист контенту від піратства: «Ми активно працюємо в кожній країні з організаціями, які спеціалізуються на захисті контенту. У нас передбачається зустріч в Нацраді України і в Міністерстві закордонних справ з приводу того, як зробити світ телеіндустрії більш цивілізованим».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.