Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    ТОНІС проводить кастинги телеведучих


    2 сентября 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телеканал ТОНІС шукає нові обличчя для новин. Нещодавно він провів відповідний кастинг. Цю інформацію «Телекритиці» підтвердив перший заступник голови правління каналу Олександр Бутко, зазначивши, що з 12-го вересня розпочнеться перегляд ще одного пулу кандидатів.



    Нові обличчя буде обрано за результатами цих двох кастингів.



    На питання ТК про те, для чого потрібне оновлення складу - для заміни нинішніх ведучих чи для розширення новинного мовлення - пан Бутко відповів: «В основному, будемо розширювати». За його словами, в ідеалі каналу хотілося б давати новинні випуски о 15-й, 19-й та 21-й годинах, але «у цих слотах складно конкурувати. Тому ще будемо думати. Ми ж хочемо, щоб нас теж дивилися».



    Нагадаємо, наразі новини ТОНІСа («24 години») виходять о 18.30 і о 20.30. Також є випуск о 23.15.



    За нашою інформацією, кандидатам говорять, щоб вони орієнтувалися на листопад як на можливий термін початку роботи. Але у коментарі ТК Олександр Бутко сказав, що поки не готовий назвати строки оновлення інформаційного мовлення.



    Він додав, що на нинішньому етапі ведуча і головний редактор Ірина Король «нас влаштовує. Претензій немає. Але якщо побачимо, що вона програє новим ведучим, то будемо думати».



    За інформацією ТК, також канал активно оновлює техніку: її вже закуплено на кілька мільйонів доларів. Олександр Бутко ухилився від відповіді на питання, чи пов'язано це з появою нового власника і, відповідно, інвестицій. Проте сказав, що обладнання потрібне, знову ж таки, для укріплення інформаційної служби.



    Окрім оновлення технічного парку канал також укріплює кадрами адміністративні служби.



    Нагадаємо, за офіційно не підтвердженою інформацією, новим власником ТОНІСа опосередковано став один з синів Віктора Януковича, Олександр. Після того каналу дозволили перереєструватися з ВАТ у ТОВ, дали місце у цифровому загальнонаціональному мультиплексі, а також дозволили мовити у HD-стандарті.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.