Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суд дозволив ТОНІСу реорганізуватися із ВАТ у ТОВ


    25 августа 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Суд дозволив телеканалу ТОНІС провести реорганізацію з відкритого акціонерного товариства (ВАТ) у товариство з обмеженою відповідальністю (ТОВ). Про це «Телекритику» повідомила начальник юридичного відділу каналу Лариса Руденок.

    За її словами, суд переглянув рішення про скасування реорганізації телеканалу ТОНІС з ВАТ у ТОВ у зв'язку з нововиявленими обставинами. 13 липня 2011 року суд задовольнив заяву ТОНІСа і скасував рішення від 3 серпня 2010 року про скасування реорганізації та відмовив у задоволенні позовних вимог АКБ «Трансбанк».

    Сьогодні, 25 серпня, має завершитися процедура реорганізації: ТОНІС очікує на витяг з Єдиного державного реєстру підприємств та організацій, у якому вже буде фігурувати як ТОВ.

    Як відомо, 3 серпня 2010 року Господарський суд міста Києва визнав недійсним рішення зборів акціонерів телеканалу ТОНІС від 12 січня 2010 року про зміну форми власності каналу з ВАТ на ТОВ. Такого рішення суду добився ліквідатор «Трансбанку» Федір Сегін (банк є одним з власників ТОНІСа). На зборах акціонерів 12 січня 2010 року «Трансбанк» голосував проти реорганізації ТОНІСа із ВАТ у ТОВ.

    Колектив ТОНІСа назвав тоді рішення суду знищенням каналу і попросив президента Віктора Януковича втрутитись у ситуацію. У відповідь Віктор Янукович дав доручення правоохоронним органам розібратися.

    Також пані Руденок уточнила, що посада керівника каналу відтепер називатиметься не «голова правління», а «генеральний директор». Після отримання витягу з держреєстру учасники ТОВ «Телеканал ТОНІС» приймуть рішення про призначення генерального директора.

    За інформацією джерел «Телекритики» генеральним директором ТОНІСа може бути призначений Олександр Бутко, який нині виконує обов'язки кризового менеджера на каналі.

    Нагадаємо, нещодавно інтернет-видання LB.ua повідомило про те, що новими власниками телеканалу ТОНІС стали структури, які пов'язують із сином президента України Олександром Януковичем.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.