Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Більшість українців негативно ставляться до прихованої реклами на телебаченні


    27 июля 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Відповідно до результатів соціологічного дослідження*, проведеного на замовлення медіаагенції Nirvana Media, 56% українців негативно ставляться до прихованої реклами на телебаченні. Ще 18% опитуваних не змогли визначитися із відповіддю, а 26% не заперечують проти використання брендів у програмах, фільмах чи серіалах.

    Втім, вважає директор Nirvana Media Любов Конон, прихована реклама є ефективною, тому рекламодавці активно до неї вдають: «На телебаченні прихована реклама використовується достатньо інтенсивно і майже завжди професійно. Product placement ефективний для багатьох сфер бізнесу. Цей інструмент впливу на аудиторію успішно використовують ресторани, торгові і бізнес-центри, приватні клініки, будівельні організації, телекомунікаційні, страхові, фінансові та інші компанії сфери послуг, політичні діячі. Але перше місце, звісно, за виробниками товарів масового вжитку. Найпоширеніша прихована реклами на ринках алкогольної та тютюнової продукції».

    На її думку, зробити бренд успішним, використовуючи лише пряму рекламу і PR, стає все складніше.

    Product placement передбачає рекламу товару непомітно для споживача, включаючи бренд у сюжет фільму або серіалу, телевізійну або радіопрограму не рекламного характеру, в інформаційні матеріали друкованих ЗМІ.

    *Дослідження проведене на початку 2011 року методом онлайн-інтерв'ю з використанням панелі IVOX.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.