Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Перший канал готує до Дня Незалежності документальні фільми «Межа свободи» і «7,300 днів»


    22 июля 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Перший національний готує до Дня Незалежності кілька спецпроектів. Один з них - «Межа свободи» - готує творчо-виробниче об'єднання художніх та публіцистичних фільмів Національної телекомпанії України під керівництвом режисера (а також автора і ведучого) Марка Греся. Про це «Телекритику» повідомили в НТКУ.

    Як розповів у коментарях ТК Марк Гресь, лейтмотив цієї стрічки - нинішнє розуміння свободи всіх відрізків населення. За його словами, «Межа свободи» - це «великий синхрон», де майже відсутній закадровий текст. Автор і ведучий намагається через різних героїв - звичайних людей - розібратися і усвідомити поняття свободи.

    Жанр фільму «Межа свободи», за словами режисера, і досі не визначений.

    Наразі фільм перебуває на етапі збору інформації та матеріалів з відряджень.

    Також НТКУ готує документальний фільм «7,300 днів», в основу якого буде покладена розповідь про найважливіші події та найяскравіші особистості 1990-2011 років з широким застосуванням архівних та натурних зйомок, а також коментарів перших осіб держави, відомих українців, безпосередніх учасників подій та, знову ж таки, звичайних громадян країни.

    Заплановано зробити дві версії стрічки: повна версія для української аудиторії буде передана іноземним спеціалістам для створення скороченого варіанту, адаптованого до сприйняття іноземною аудиторією (хронометраж 15-20 хвилин). Цю версію пропонуватимуть телеканалам у різних країнах через систему міжнародного обміну новин у рамках Європейської мовної спілки (European Broadcasting Union).

    Нагадаємо, ще Перший національний до 20-ї річниці Незалежності України покаже зразки української кінокласики, надані Національною кіностудією художніх фільмів імені Олександра Довженка, а також запустить у рамках цього проекту окрему програму про кіно, ведучим якої стане Сергій Неретін. Показ стрічок стартує з 1 серпня й орієнтовано триватиме два місяці.

    Також на другу половину серпня 2011 року заплановано показ спеціальних випусків суспільно-політичного ток-шоу «Про головне».

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.