Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «1+1» здобув бронзу на PromaxBDA за баги для серіалу «Інтерни»


    1 июля 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Канал 1+1 здобув бронзову нагороду на щорічному конкурсі теледизайну PromaxBDA World Gold 2011 за баги для серіалу «Інтерни». Про це стало відомо 30 червня на щорічній конференції PromaxBDA у Нью-Йорку, повідомляє прес-служба телеканалу.

    До фіналу конкурсу у категорії Promotion and Marketing: Lower third Promotion окрім телеканалу «1+1» вийшли СТС (Росія), TNTLA (Латинська Америка), Canadian Broadcasting Corporation (Канада) та One HD (Австралія). Золоту і срібну нагороду у цій категорії, як зазначається на офіційному сайті, здобув телеканал Латинської Америки TNTLA.

    Арт-директор 1+1, режисер роликів Роман Деріга зауважує: «Наша творча команда - продюсер відділу дизайну Павло Кірсанов, оператор Сергій Півненко, дизайнер Денис Кондратенко та я - радий, що вже вкотре PromaxBDA відзначає нашу роботу. Не побоюся повторитися, але ми залишаємося кращими в Україні, і це говорить про високий рівень та якість виробленого продукту».

    Минулого року «1+1» взяв золоту нагороду у номінації Television/Video presentation: Lower Third Promotion за серію роликів «Діди Морози». У 2009 «1+1» отримав бронзову нагороду PromaxBDA Awards за роботу «Календар квітів».

    PromaxBDA - конкурс досягнень у сфері маркетингу, дизайну та креативу в розважальній індустрії. Вручення премій PromaxBDA відбувається щороку влітку і вважається найбільш впливовою професійною премією у сфері дизайну.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.