Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Анфіса Чехова стане однією із суддів шоу «МайстерШеф» на СТБ


    18 июня 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Суддями кулінарного шоу каналу СТБ «МайстерШеф» стали шеф-кухар Ектор Хіменес Браво, ресторатор Микола Тищенко та актриса і ведуча Анфіса Чехова. Про це повідомляє прес-служба каналу СТБ.

    Нагадаємо, раніше ТК писала про те, що Анфіса Чехова є кандидатом на роль ведучої кулінарного шоу. Як наголошується в повідомленні каналу, вона буде суддею «з правами головного спікера» проекту.

    СТБ зазначає, що Ектор Хіменес Браво входить до топ-250 кращих шеф-кухарів світу, колумбієць за національністю, він навчався в США та Канаді, працював у ресторанах США, Сінгапуру і Росії. В Києві організував і запустив ресторанний комплекс готелю «Інтерконтиненталь».

    Микола Тищенко є власником мережі київських ресторанів «Велюр», «Ришелье», «Сейф», «Вулик», суші-бару «Пушистый» та інших, президентом групи компаній «Наша карта», засновником Школи кулінарної майстерності.

    «Саме суддям належить випробувати і перевірити учасників "МайстерШефу": не тільки на майстерність, але й на доцільність, витримку, стресостійкість, дисциплінованість і вміння працювати в команді. Ці якості, необхідні в професії шеф-повара, судді будуть визначати в процесі виконання учасниками спеціальних завдань. Ті, хто витримають випробування, проходять у наступний етап. А слабкі - покидають проект», - йдеться у повідомленні.

    Нагадаємо, «МайстерШеф» запланований на осінь 2011 року у вечірньому праймі СТБ.

    Як писала ТК, СТБ розробляє кулінарне шоу «Майстер-шеф» за однойменним форматом MasterChef британського продакшну Shine. MasterChef уперше вийшов в ефірі Бі-бі-сі у 2005 році. Згодом було створено кілька версій цього шоу - The Professionals For Working Chefs і Celebrity MasterChef. Зазначимо, що американський варіант Master Chef визнано найкращим розважальним шоу 2009 року в США й удостоєно статуетки «Еммі». За умовами проекту, 30 учасників шоу, які пройдуть кастинги, протягом кількох тижнів змагатимуться між собою за звання найкращого кухаря України, 500 000 грн та навчання у кулінарній школі Парижа Le Cordon Bleu.

    Нагадаємо, що суддями кулінарного шоу «Пекельна кухня» на «1+1» (американський формат Hell's Kitchen) також були іноземний шеф-кухар, російська телезірка та український ресторатор (Арам Мнацаканов, Юлія Висоцька та Сергій Гусовський, відповідно).

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.