Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Discovery призначив керівника спонсорських проектів в Україні


    3 июня 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Компанія Discovery Networks призначила Олену Козяр (Бацманову) на посаду керівника спонсорських проектів в Україні. Про це йдеться в повідомленні компанії.

    Пані Козяр відповідатиме за розвиток і зміцнення відносин Discovery з наявними рекламодавцями, а також налагодження нових ділових зв'язків з українськими партнерами. Вона працюватиме разом з командою «Відео Інтернешнл Україна», що є ексклюзивним продавцем рекламного часу Discovery Channel в Україні.

    Олена Козяр працює в медіабізнесі понад 10 років. До Discovery обіймала посаду директора зі спонсорських проектів у компанії Smart Studio, що є партнером телеканалу «1+1». Раніше виконувала обов'язки директора з продажів реклами у видавничому домі Edipresse Ukraine, де відповідала за роботу з рекламодавцями всіх 26 видань холдингу.

    У Discovery Олена Козяр буде напряму підпорядкована Аманді Тьорнбулл - директору з продажів реклами Discovery Networks у Центральній і Східній Європі, на Близькому Сході та в Африці.

    За словами пані Тьорнбулл, Discovery Channel має стати майданчиком для рекламодавців, які націлені на сучасних молодих чоловіків. Компанія проводить дослідження цієї цільової аудиторії, нещодавно його результати були представлені на Male Marketing Masterclass у Києві.

    Нагадаємо, що Discovery Channel мовить в Україні з 2000 року. У 2010 році канал запустив окрему сітку мовлення, адаптовану до місцевого часу. З листопада сейлз-хаус «Відео Інтернешнл Україна» почав продавати рекламний час каналу. На початку 2011 року був відкритий офіс Discovery в Києві, який очолив Родіон Принцевський.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.