Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Розгляд справи Пукача перенесли на 16 червня


26 мая 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
Попереднє слухання кримiнальної справи стосовно екс-начальника департаменту зовнiшнього спостереження МВС України Олексiя Пукача перенесене на 16 червня. Про це повiдомив адвокат матерi журналiста Георгiя Гонгадзе, Лесi, Андрiй Федур, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

Пан Федун розповів про це після засідання справи 26 травня: «У черговий раз оголосили перерву в попередньому розглядi, оскiльки Пукачу необхiдно ознайомитися з матерiалами справи. Бiльше жодних питань ми не розглядали».

На його думку, це свідчить про затягування справи: «Я особисто не можу зрозумiти що вiдбувається, очевидною є одна рiч: чомусь вiдбувається затягування розгляду цiєї справи. Яка причина - менi невiдомо, треба розумiти, що найближчим часом, виходячи з того, як будуть розвиватися подiї, ми це побачимо».

Однак представник вдови журналiста Георгiя Гонгадзе Мирослави в судi Валентина Теличенко переконана: «Перенесення попереднього розгляду на 16 червня - це вимушений захiд i цiлком законний, тому що будь-який учасник процесу повинен мати достатньо часу для належної пiдготовки до судового засiдання».

Також у коментарях «Українській правді» пані Теличенко сказала, що слідство проігнорувало низку статей Кримінально-процесуального кодексу, які регулюють питання ознайомлення з матеріалами справи потерпілих та обвинувачених: «Сьогодні з'ясувалося, що жодного з тих томів, які мають гриф секретності, Пукачу на вивчення не дали».

Источник: www.telekritika.ua
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.