Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Доходи кабельників за січень-квітень – 478,9 млн грн, супутникових операторів – 8 млн грн


    25 мая 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Доходи від надання послуг передачі і прийому телевізійних та радіопрограм, радіозв'язку за січень-квітень 2011 року становили 670,5 млн гривень (у тому числі 474,6 млн грн - за надання послуг населенню), що на 5,9% більше, ніж за аналогічний період 2010 року. Про це повідомляє Державний комітет статистики України.

    Із цих коштів доходи кабельного телебачення зросли на 5,6%, у порівнянні з першими чотирма місяцями 2010 року, і становили 478,9 млн гривень (у тому числі 470,6 млн грн - за надання послуг населенню). Доходи від супутникового телерадіомовлення знизилися на 17,8% і становили 8 млн грн (при цьому за надання послуг населенню - зросли втричі і становили 0,7 млн грн).



    Водночас доходи від надання послуг проводового мовлення знизилися, у порівнянні із січнем-квітнем 2010-го, на 11% і становили 61,7 млн гривень (у тому числі 51,4 млн грн - за надання послуг населенню). А доходи від нагляду та технічного контролю за використанням частот становили 145 млн гривень (зросли на 3,8%). Усі дані наведені з урахуванням ПДВ.



    Як повідомляла ТК, доходи від надання послуг передачі і прийому телевізійних та радіопрограм, радіозв'язку за січень-березень 2011 року становили 501,7 млн грн, у тому числі доходи кабельного телебачення - 358,2 млн грн, а супутникового - 5,9 млн грн. Доходи від надання послуг проводового мовлення за перший квартал становили 46,5 млн грн, а доходи від нагляду та технічного контролю за використанням частот - 111,1 млн грн.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.