Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Ларрі Кінг повернеться на CNN з програмою про хворобу


    29 апреля 2011 | Новости / Телевидение | Добавил: Елена Ленова
    Ларрі Кінг повернеться в ефір телеканалу CNN зі спеціальним проектом «Немислимо: епідемія хвороби Альцгеймера», присвяченим невиліковній хворобі. Програма вийде в ефір увечері 1 травня, повідомляє Lenta.ru.

    За даними Associated Press, разом з Ларрі Кінгом в програмі з'явиться син 40-го президента США Рональда Рейгана - 52-річний Рон Рейган. Кінг и Рейган побували у клініці в Лас-Вегасі, яка спеціалізується на хворобі Альцгеймера. Один з них у процесі зйомок пройшов обстеження, що дозволяє встановити схильність до хвороби Альцгеймера. Для того, щоб зберегти інтригу програми, Ларрі Кінг відмовився повідомляти журналістам, хто пройшов обстеження.

    У програмі братимуть участь родичі американців з хворобою Альцгеймера. За даними організації Alzheimer's Association, від цієї хвороби страждають 5,4 млн жителів США, а до середини століття кількість хворих може збільшитися до 16 млн.

    Ларрі Кінг розповів, що планує записати ще як мінімум дві програми для CNN: одна з них буде присвячена бейсболу, в іншій братиме участь актор Джонні Депп. Журналіст зізнався, що йому не вистачає щоденних ефірів, і він хотів би висвітлювати такі події, як землетруси в Японії чи революція в Єгипті.

    Протягом чверті століття Ларрі Кінг вів програму Larry King Live на CNN. У січні 2011 року його змінив телеведучий Пірс Морган з програмою Piers Morgan Tonight. У середині травня Ларрі Кінг почне тур містами США з серією гумористичних виступів.

    Як писала ТК, останній випуск Larry King Live, що вийшов у прямому ефірі 16 грудня ввечері на каналі CNN, подивилися 2,24 млн осіб.

    Источник: www.telekritika.ua
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.