Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада перегляне рішення про ліцензію «Чорноморської ТРК»


    13 апреля 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення повторно розгляне заяву ТОВ «Чорноморська телерадіокомпанія» про продовження строку дії ліцензії на мовлення у трьох населених пунктах Криму - у селищах Нова Петрівка, Совєтське і Чорноморське. Зробити це Нацраду зобов'язав суд.

    Раніше, 2 березня, Нацрада відмовила «Чорноморській ТРК».

    На засіданні 13 квітня регуляторний орган прийняв рішення про виконання постанови Окружного адміністративного суду АР Крим від 5 квітня. У результативній частині постанови суд зобов'язав Нацраду повторно розглянути заяву «Чорноморської ТРК» про продовження ліцензії.

    Голова Нацради Володимир Манжосов пояснив, що регуляторний орган скасовує своє попереднє рішення про відмову в продовженні ліцензії «Чорноморки» та готує повторний розгляд питання на наступне засідання.

    Це не вперше регулятор переглядає своє рішення по «Чорноморці». Наприкінці 2008 року Нацрада не продовжувала ліцензію компанії, але згодом змінила своє рішення.

    Як свідчить досвід Нацради, регуляторний орган при повторному розгляді може знову відмовити. Приміром, у 2010 році так сталося з радіо «Мелодія». Тоді суд зобов'язав Нацраду розглянути заяву АТ «Онікс» (радіо «Мелодія») про продовження строку дії ліцензії «відповідно до норм чинного законодавства». Нацрада розглянула - і знову відмовила. Зрештою, 15 частот «Мелодії» були виставлені на конкурс, і 13 з них дісталися новому гравцю - невідомій ринку компанії «Новий обрій».

    Як повідомляла ТК, 2 березня Нацрада відмовила «Чорноморській ТРК» у продовженні строку дії ліцензії на мовлення у трьох населених пунктах Криму - у селищах Нова Петрівка, Совєтське і Чорноморське. Ці три частоти компанії Нацрада мала намір виставити на конкурс. Нацрада мотивувала своє рішення «тяжкою історією» компанії, яка мала три попередження, два з яких були скасовані через суд.

    Термін дії непродовженої ліцензії «Чорноморської ТРК» закінчується 28 травня 2011 року. У компанії залишається інша ліцензія на мережу із 17 частот, чинна до 26 жовтня 2015 року.

    Засновником «Чорноморки» є народний депутат («БЮТ-Батьківщина») Андрій Сенченко. Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко заявила, що Нацрада не продовжила ліцензію «Чорноморській ТРК» за командою Віктора Януковича. У відповідь регуляторний орган закликав «не маніпулювати фактами і не створювати із затятих порушників українського законодавства опозиційних борців за свободу слова».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.