Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Президентом «Укртелемережі» став Віктор Скрипник


    21 марта 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Президентом асоціації провайдерів програмної послуги «Укртелемережа» обрано Віктора Скрипника. Про це ТК повідомила генеральний директор асоціації Наталія Клітна.

    Віктор Скрипник є директором і засновником ТОВ «МДК» - кабельного оператора з міста Макіївки. Згідно з державним реєстром телерадіоорганізацій, станом на 1 січня 2011 року разом із Віктором Скрипником засновниками компанії є Ніна Аніпченко (дружина екс-президента «Укртелемережі» Василя Аніпченка) і Марія Тхарьова.

    Віктор Скрипник у розмові з ТК зазначив, що зараз асоціація визначається з тими напрямками роботи, які є для неї пріоритетними. Тож поки що він не зміг прокоментувати, які перед ним поставлено завдання.

    Як розповів ТК екс-президент асоціації Василь Аніпченко, загалом на вибори було висунуто чотири кандидатури: Віктор Скрипник, Василь Аніпченко, народний депутат Олена Бондаренко і заступник генерального директора Концерну РРТ Олександр Півнюк. Президента обирали за процедурою рейтингового голосування.

    «За Віктора Скрипника проголосувала більшість - 9 або 10 голосів із 15 засновників асоціації. За Олександра Півнюка - жодного. Я зняв свою кандидатуру, щоб заспокоїти опонентів. За Олену Бондаренко проголосувало сім осіб», - розповів пан Аніпченко.

    За словами Василя Аніпченка, Олені Бондаренко запропонували стати почесним президентом: «Народний депутат, навіть якби її обрали, не змогла би бути президентом асоціації, тому що асоціація є суб'єктом господарювання, а не громадською організацією, і президент є посадовою особою, що несумісно зі статусом народного депутата. Тому було прийнято рішення запропонувати Олені Бондаренко стати почесним президентом. За це проголосували всі одноголосно».

    Олена Бондаренко сказала ТК, що поки не дала остаточної відповіді на пропозицію стати почесним президентом. «Щоб дати остаточну відповідь, потрібно подивитися на юридичну складову, чи немає якихось суперечностей зі статусом народного депутата. Офіційно документів я поки що не отримувала», - зазначила вона й додала, що їй дуже приємно отримати таку пропозицію: «Це визнання того, що моя професійна діяльність отримала високу оцінку».

    Як повідомляла ТК, асоціація «Укртелемережа» оголосила про прийом кандидатур майбутнього президента з боку членів асоціації та інших суб'єктів інформаційного простору. Згодом стало відомо, що сім членів ради асоціації і ще близько 30 членів асоціації висунули Олену Бондаренко на пост президента «Укртелемережі».

    Протягом 10 років президентом асоціації «Укртелемережа» був Василь Аніпченко.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.