Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканал UBC скоротить штат


    23 февраля 2011 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    1 березня телеканал UBC скоротить штат. За інформацією джерел «Телекритики», список звільнених нараховує від 10 до 15 осіб.

    З двох випускових груп, які раніше чергувалися по тижнях, залишиться одна. Але якщо раніше до складу кожної входив випусковий редактор та літературний редактор, то тепер випусковий виконуватиме й функції літредактора. Працюватиме він, точніше вона (це буде Світлана Мальцева) щотижня.

    З двох ведучих новин - Олени Майбороди та Вікторії Третяк - залишиться остання. Вона вестиме по кілька випусків на день. Так само вчинять зі студійними операторами, які раніше чергувалися через тиждень, та з гримерами: тепер по одному фахівцю працюватимуть щодня.

    Ще буде скорочено адміністратора архіву та адміністратора сайту.

    Скорочення торкнуться й авторів програм. Піти запропоновано Владиславу Кордіку, котрий є автором, керівником та ведучим програм «Авіакосмічні наука та технології» (щосуботи о 20:45, 15 хвилин) і «Місто-інфраструктура» (щосереди і щоcуботи о 20.45, 15 хвилин).

    Також, за інформацією джерел ТК, потрапляють під скорочення керівник програми «UBC: Капітал» Ольга Піневич та ведуча програми «UBC: Фінансові ринки» Юлія Плющева.

    Трудовому колективу пояснили, що урізання штату спричинене необхідністю оптимізувати витрати.

    «Телекритика» звернулася до директора телеканалу Олександра Соломахи із проханням прокоментувати ситуацію. Він підтвердив, що кількість скорочуваних сягає 13-15 осіб.

    За його словами, причина - бажання оптимізувати штатну структуру та закрити нерейтингові проекти: «Були люди, які дублювали функції одне одного і працювали не 8 годин на день і не 40 годин на тиждень, і взагалі - не кожен тиждень. Ми вважаємо, що всі мають працювати повний робочий день. Ми хочемо, щоб наші співробітники працювали лише в нас, а не у трьох місцях одразу». Звільнення керівника програми «UBC: Капітал» він пов'язує зі станом її здоров'я: «Людина часто була на лікарняному, тому випуски опинялися на межі зриву». Скорочення авторів та ведучих інших програм пан Соломаха пов'язує з невисокими рейтингами цих програм. Для проекту про житлово-комунальне господарство («Місто-інфраструктура») підшукуватимуть нового автора.

    Замість деяких звільнених працюватимуть стажери та студенти-практиканти: їх на каналі з десяток.

    «Усе це ніяк не позначаться на якості продукту. Продукт покращуватиметься, з'являтимуться нові проекти. Ми нещодавно отримали на руки нову ліцензію, за якою ми стаємо не просто інформаційним, а інформаційно-пізнавальним каналом. Ми хочемо не лише повідомляти, а й просвіщати, давати глядачам нові знання», - каже Олександр Соломаха.

    Він додає, що оптимізація триватиме й у подальшому. Розглядається можливість співпраці з іншими проектами холдингу (нагадаємо, це канал КРТ та кабельні регіональні телеканали «Академія» і «Сатурн»).

    Тепер загальна кількість працівників, за даними пана Соломахи, становитиме близько 70. Джерела ТК кажуть, що насправді їх 40-50, з яких у штаті близько 20-30 (інші - стажери та практиканти).

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.