Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Лілія Гулей не може повернутися на посаду ведучої новин «Інтера»


    28 декабря 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Россия | Добавил: Ольга Кравцова
    Ведуча телеканалу «Інтер» Ліля Гулей, яка в травні 2010 року пішла в декретну відпустку, а з липня перебувала у відпустці по догляду за дитиною, вирішила вийти на роботу раніше визначеного трирічного терміну. Але на телеканалі відмовилися повертати її на посаду ведучої, оскільки вона вийшла раніше, і наразі її посада зайнята. Натомість іншої роботи їй не запропонували, тому вона поки що не може вийти з відпустки по догляду за дитиною. Цю інформацію Лілія Гулей підтвердила ТК особисто.

    «Замість якоїсь конкретної роботи мені запропонували тільки взяти участь у кастингах ведучої розважальної ранкової програми. Я відмовилась, оскільки все життя працювала в новинах», - сказала пані Гулей.

    Нагадаємо, Лілія Гулей працює на «Інтері» з 2003-го року. Спершу вона вела програму «Подробиці. Економічний огляд», потім була ведучою україномовних денних «Новин» (12:00,15:00, 18:00) та ранкових випусків.

    Юрист Інституту масової інформації Роман Головенко зазначив, що у вітчизняному законодавстві є норма тільки щодо дострокового відкликання з відпустки, хоча на практиці часто відбувається так, що людина сама може переривати свою відпустку.

    «Щоб не виникало конфліктів, роботодавець має укладати контракт з особою, яку бере на декретне місце, не на три роки, а на період відпустки. Тепер відділу кадрів «Інтера» треба вести переговори з усіма зацікавленими сторонами, щоб забезпечити їх роботою», - сказав Роман Головенко.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.