Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Шустер пропонує НТКУ реаліті-шоу «Стань лідером»


    27 декабря 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Реаліті-шоу «Стань лідером», яке виробляє «Савік Шустер студія», буде запропоновано Першому національному. Про це ТК повідомив Савік Шустер.

    «Я про цей проект вчора (26 грудня. - ТК) увечері почав розмовляти з Єгором (Бенкендорфом - ТК). Тут знову питання спонсорства. Якщо ми знайдемо спонсора, Єгор не проти, щоб ми робили цей проект для Першого національного», - сказав він ТК.

    Нагадаємо, «Стань лідером» - це суспільно-політичне реаліті-шоу. Автором ідеї проекту є Дарка Чепак, головний редактор «Савік Шустер студії». Продакшн працює над концепцією програми з 2009 року.

    Також він зазначив, що продовжить обговорювати з журналістом Мустафою Найємом подальшу співпрацю, зокрема і щодо проекту для ТВі. Однак, за словами пана Шустера, вирішальною у цих перемовинах буде позиція каналу: « Завтра (28 грудня. - ТК) будемо зустрічатися з Мустафою і будемо обговорювати. Я і Мустафа можемо бажати, що хочемо, але нам потрібно з'ясувати, що потрібно каналу».

    Нагадаємо, у коментарі ТК генеральний директор ТВі Микола Княжицький зазначав, що хоче надалі співпрацювати із «Савік Шустер студією»: «Але поки що нічого не підписали. Усе залежатиме не тільки від нас, але й від того, яке навантаження будуть мати вони з різними каналами у різноманітних проектах».

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.