Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Рада ухвалила закон про ліцензійний збір у редакції Кабміну


    21 декабря 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    21 грудня Верховна Рада підтримала в другому читанні та в цілому законопроект «Про внесення змін до статті 31 Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо визначення розміру ліцензійного збору)». «За» проголосували 245 народних депутатів.

    Перед цим парламент не підтримав поправки, внесені народним депутатом Андрієм Шевченком і підтримані Комітетом з питань свободи слова та інформації, тож парламентарі ухвалювали законопроект у тій самій редакції, що була в першому читанні. Таким чином, тепер згідно зі статтею 31 закону «Про телебачення і радіомовлення» методику розрахунків розмірів ліцензійного збору та плати за переоформлення та видачу дубліката ліцензії затверджує уряд.

    За поправку 1 «За надання Національною радою України з питань телебачення і радіомовлення адміністративних послуг із видачі, переоформлення та продовження строку дії ліцензій на мовлення та ліцензій провайдера програмної послуги, а також із видачі дублікатів ліцензій на мовлення та ліцензій провайдера програмної послуги, здійснюється плата (ліцензійний збір) у розмірі, що відповідає економічно обґрунтованим витратам, пов'язаним з їх наданням» проголосували лише 4 народні депутати.

    За поправку 2 «Методика розрахунку розміру плати (ліцензійного збору) за надання адміністративних послуг із видачі, переоформлення та продовження строку дії ліцензій на мовлення та ліцензій провайдера програмної послуги, а також із видачі дублікатів ліцензій на мовлення та ліцензій провайдера програмної послуги, затверджується Кабінетом Міністрів України» - лише 3 народні депутати.

    Нагадаємо, Кабмін 29 липня зареєстрував у Верховні Раді законопроект № 7021 про внесення змін до статті 31 закону «Про телебачення і радіомовлення» (щодо визначення розміру ліцензійного збору). Документ пропонує нову редакцію статті 31, за якою методику розрахунків розмірів ліцензійного збору та плати за переоформлення та видачу дубліката ліцензії затверджує уряд. Таким чином, Кабмін запропонував скасувати антикризовий закон народних депутатів Олени Бондаренко і Володимира Ландіка, який набув чинності 1 січня 2010 року і, власне, додав у закон формули розрахунків зборів, значно зменшивши їхні розміри.

    Проект методики для Кабміну вже розробила Національна рада і направила його до Держкомтелерадіо для погодження і передачі Кабміну.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.