Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    «Інтер» та «1+1» продаватимуть рекламу разом


    13 декабря 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Група «Інтер» та холдинг StarLightMedia не змогли домовитися про координацію цінової політики. Натомість «Інтер» та «1+1» вирішили, що в 2011 році продаватимуть рекламу спільно.

    Про це «Телекритику» повідомили представники рекламних агентств.

    За їхньою інформацією, у «Інтера» та «1+1» залишаться власні команди продавців, які матимуть рівні права у переговорах. Проте продажі здійснюватиметься з «єдиного вікна» - так, як у 2009 році співпрацювали «Інтер» та StarLightMedia.

    Деталі щодо принципу розподілу коштів між групами не розголошуються, проте відомо, що, як і в схемі 2009 року, між розподілом рейтингів та розподілом коштів не буде прямого зв'язку, тобто рекламодавці до певної міри матимуть свободу у виборі каналів.

    Як повідомляла ТК, на початку осені холдинг StarLightMedia звернувся до «Інтера» із пропозицією передати йому право продажів рекламного ресурсу групи. Після відмови холдинг запропонував м'якшу форму співпраці: координацію цінової політики. Проте і щодо неї сторони не змогли домовитися.

    За інформацією агентств, в умовах розміщення на наступний рік, які «1+1» встиг видати, він дотримувався обіцяної влітку інфляції: 50%, по деяких клієнтах - до 100%. Натомість від «Інтера», який заявив про відсутність інфляції у базових цінах 2011 року, але ще не розпочав оголошувати реальні умови, тепер очікують підвищення цін.

    ТК звернулася до прес-служб «1+1» та «Інтера» і чекає на коментарі.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.