Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«Інтер», «Поверхность» і «Гамма» переоформили ліцензії


8 декабря 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 8 грудня переоформила ліцензії АТЗТ «Українська незалежна ТВ-корпорація» (телеканали «Інтер» та «Інтер+»), ТОВ «Гамма-консалтинг» (телеканал «Гамма») і ТОВ «Поверхность Спорт-ТВ» (телеканали «Спорт 1» і «Спорт 2»).



В «Інтера» змінилися органи управління і склад редакційної ради. Замість Сергія Созановського головою правління став Ярослав Порохняк, у складі редакційної ради Сергія Созановського і Єгора Бенкендорфа замінили Володимир Зеленський і Тарас Прозоровський.



Компанія «Поверхность Спорт-ТВ» переоформила склад редакційної ради, оператора телекомунікацій, параметри супутника і програмні концепції каналів «Спорт 1» і «Спорт 2».



Канали «Поверхности» перейшли із супутника Eutelsat W4 на супутник Hellas Sat 2 (це сталося ще у вересні, і за останньою інформацією, вони вже мовлять із супутника Astra 1G, але ця інформація ще не надійшла до Нацради), замість ЗАТ «Поверхность - супутникові комунікації» оператором телекомунікацій стало ДП «Укркосмос».



Зі складу редакційної ради вибули Віктор Вацко (влітку він став коментатором телеканалу «Футбол») й Олександр Жураховський, замість них увійшли Олена Кисельова і Дмитро Джулай, також членами редради залишилися Марія Лисенко і Леонід Колесник.



Програмна концепція телеканалів зазнала змін в частині мови (замість «українська» стало «українська не менше 75%»), власного виробництва (частка знизилася з 18 годин до 14 годин 25 хвилин на добу), жанрового розподілу програм: зменшилася кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм до 2,5 годин, зросла - спортивних трансляцій до майже 17 годин).



Директор «Поверхность Спорт-ТВ» Марія Лисенко пояснила на засіданні, що телеканали «Спорт 1» і «Спорт 2» мають намір переорієнтуватися на інші, крім футболу, види спорту, оскільки їм складно конкурувати з ТРК «Футбол»: учора розпочалися трансляції гандболу, заплановано біатлон.



ТОВ «Гамма-консалтинг» на засіданні 8 грудня переоформило свою ліцензію на багатоканальне мовлення (цифрове) на 64 ТВК у Києві. На попередньому засіданні 1 грудня вони внесли аналогічні зміни в супутникову ліцензію.



«Гамма» також зменшила частку української мови до 75%, але збільшила обсяги власного виробництва з 3 годин до 8 годин на добу. На 1 годину 10 хвилин зросла частка національного продукту і зменшилася - іноземного. Формат каналу замість розважально-інформаційного з фільмопоказом став розважально-просвітницьким з фільмопоказом.



Частка інформаційно-аналітичних і публіцистичних, культурно-мистецьких і науково-просвітницьких програм потроху збільшилася, розважально-музичних - зменшилася майже на 3,5 години, фільмопоказу - теж зменшилася на півгодини.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.