Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    StarLightMedia та «1+1» відмовились від провайдерства цифрової телемережі


    26 ноября 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Телевізійний холдинг StarLightMedia не подав і не подаватиме заявку на отримання ліцензії провайдера цифрових мультиплексів МХ-1, -2, -3, -5. Про це «Телекритику» повідомив генеральний продюсер каналу М1, що входить до холдингу, Валентин Коваль. Від коментарів, які пояснили б причину такого рішення, він утримався.

    Група «1+1» також відмовилася від ідеї взяти участь у конкурсі. Як пояснив ТК директор департаменту розвитку «1+1» Олег Черниш, було вирішено, що братися до нового, не медійного бізнесу групі недоцільно.

    Як повідомляла ТК, нещодавно аналогічне пояснення небажанню брати участь у конкурсі дала група «Інтер» в особі голови правління каналу «Інтер» Ярослава Порохняка.

    За словами заступника голови Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Лариси Мудрак, жодна інша компанія не подала документи на провайдерство телемережі.

    Сьогодні, 26 листопада, - останній день, коли можна було подавати відповідні заявки.

    Пані Мудрак уточнила, що наступного тижня Нацрада має намір зібратися і продовжити термін прийому документів до 8 грудня.

    Нагадаємо, 27 жовтня Нарада скасувала затверджену раніше модель впровадження цифрового телерадіомовлення за затвердила нову. Окрім MX-2 та MX-3 національними мультиплексами з відкритим доступом стали MX-1 (раніше кодований) та MX-5 (раніше регіональний). Разом у цих мультиплексах буде 32 програми, з яких 3-4 відійдуть місцевим мовникам, інші - загальнонаціональним.

    Також Нарада вирішила звернутися до суб'єктів господарювання у сфері телебачення і радіомовлення щодо надання протягом місяця пропозицій стосовно участі у розбудові національної мережі цифрового телемовлення в стандарті DVB-T (MPEG-4) та документів згідно з додатком до цього рішення.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.