Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада оголосила попередження компаніям з групи «Тріолан»


    18 ноября 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Національна рада з питань телебачення і радіомовлення 17 листопада оголосила попередження двом компаніям, що надають послуги під брендом «Тріолан»: ТОВ «Юнікаст Інвест» (Київ) і ТОВ «ТРК "Епсілон ТВ"» (Харків). На попередньому засіданні, 10 листопада, попередження оголосили ще одній компанії з групи «Тріолан» - ТОВ «Берізка-Телесистема» (Харків).

    Позапланова перевірка компанії «Юнікаст Інвест» зафіксувала зменшення кількості телеканалів, які надає провайдер, зі 122 до 115 та трансляцію неадаптованих каналів еротичного спрямування XXL і Adult Channel.

    Представник компанії пояснила, що дистрибутор декількох телеканалів розірвав угоду з «Юнікаст Інвестом», тому змінилася їхня кількість, але компанія зараз працює над заміною їх іншими каналами. Що ж до XXL і Adult Channel вона зазначила, що правовласники надали ліцензії країн-членів Європейського Союзу (а згідно із законом про телебачення і радіомовлення адаптації підлягають канали з країн, які не є членами ЄС або не ратифікували Європейську конвенцію про транскордонне телебачення). Крім того, вона згадала про судове рішення, яке скасувало рішення Нацради про перелік адаптованих каналів. У відповідь на це члени Нацради заявили, що такого судового рішення не було.

    Водночас член Нацради Оксана Єлманова на зауваження представника «Юнікаст Інвесту», що неадаптовані еротичні канали є і в конкурентів, запропонувала колегам вирішити питання еротики для всіх гравців ринку, «не ховаючи голову в пісок, як страуси».

    Планова перевірка «Епсілон ТВ» виявила, що фактична кількість домогосподарств, у яких надається послуга, становить 746 тис. замість 6 тис. вказаних у ліцензії. Водночас компанія ретранслює близько 60 програм замість передбачених ліцензією понад 120.

    Представник компанії пояснила, що «Епсілон ТВ» зараз закуповує обладнання для трансляції 120 програм і розпочне надавати послугу в повному обсязі в січні 2011 року.

    За результатами позапланової перевірки «Берізки-Телесистеми» Нацрада констатувала збільшення ресурсу з 65 до 88 каналів, відсутність ретрансляції 13 передбачених ліцензією каналів, трансляцію 35 каналів без дозволу Нацради, у тому числі семи неадаптованих.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.