Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Всі загальнонаціональні й великі місцеві канали перейдуть на «цифру» одночасно


    28 октября 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    У 2010-2011 роках в Україні має з’явитися національна мережа цифрового телемовлення в стандарті DVB-T (MPEG-4). Її мають скласти чотири цифрових мультиплекси: МХ-1, МХ-2, МХ-3, МХ-5. Відповідне рішення Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення прийняла в середу, 27 жовтня. Про це повідомляє прес-служба компанії.

    Першим кроком Національної ради у здійсненні основних заходів щодо впровадження цифрового телемовлення на нинішньому етапі стало скасування попередніх рішень, ідеться у повідомленні прес-служби. Причиною цього називається застарілість, невчасне виконання та блокувальний характер цих рішень для подальшого впровадження цифрового мовлення в країні.

    За словами голови Нацради Володимира Манжосова, якого цитує прес-служба, завдяки прийнятому рішенню про створення мережі цифрового телемовлення може бути забезпечений одночасний перехід на «цифру» всіх загальнонаціональних каналів, державних обласних телерадіокомпаній, а також провідних місцевих компаній. Також вдасться тоді й залишити місце для супутникових або інших каналів, які побажають узяти участь у конкурсі Національної ради, каже він.

    Національної мережа цифрового телемовлення буде розбудовуватися в стандарті DVB-T (MPEG-4).

    Наступним кроком регулятора має бути визначення провайдера, який зможе побудувати чотири необхідні мультиплекси. Проте коли саме стане відоме ім’я цього провайдера в Нацраді не кажуть.

    Нагадаємо, учора на «МедіаБізнесі» було опубліковано інтерв'ю Володимира Манжосова . В ньому він зазначає, що головною роботою при переході на цифрове мовлення є робота частотників.

    Источник: МедиаБизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.