Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    СТБ хоче повернути частоти у Новоград-Волинському та Червонограді


    7 октября 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    СТБ буде судитися за повернення йому частот виділених Національною радою з питань телебачення та радіомовлення на початку 2010 року. Цю інформацію підтверджують на телеканалі СТБ.

    Канал звернувся до Вищого адміністративного суду з касацiйною скаргою на постанову Окружного адміністративного суду міста Києва та постанову Київського апеляційного адміністративного суду щодо січневого конкурсу Нацради на вільні частоти.

    Нагадаємо, каналами НТН та «Ентер мюзік» оскаржували рішення конкурсу Нацради, яким ТВі та «5-му каналу» були видані ліцензії. Але на цьому ж конкурсі, також, було видано ліцензії ще 15 телеканалам. Серед них і СТБ.

    «На конкурсі ми виграли частоти у Новоград-Волинському та Червонограді. Для нас вони важливі, тому що в цих містах СТБ не мовить взагалі. Тому не буду оцінювати правильне рішення суду, чи ні. Ми будемо судитися за повернення нам отриманого на конкурсі», – каже Генадій Кізіма, директор департаменту розвитку СТБ.

    За словами Анатолія Максимчука, заступника гендиректора телеканалу СТБ, на конкурсі по кожній частоті голосування проводилось окремо. Тобто фактично, по кожній частоті проводився свій окремий конкурс і тому не зрозуміло, чому суд вирішуючи питання законності видачі частот ТВі та «5-му каналу», суд позбавив частот й решту каналів.

    «Ми вважаємо рішення судів першої та апеляційної інстанції не законними та такими, що прийняті з порушенням норм матеріального і процесуального права. Рішення щодо наших подальших дій будуть прийняті після того, як Вищий адміністративний суд розгляне справу», - заявляє Анатолій Максимчук. \

    Источник: МедиаБизнес
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.