Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олена Бондаренко звинуватила менеджмент ТВі у непрофесійності


    4 сентября 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Народний депутат України Олена Бондаренко вважає, що розподіл частот Національною радою з питань телебачення і радіомовлення відбувався за найбруднішими схемами. Рішення суду по ТВі і 5-го каналу вона не сприймає як наступ на свободу слова. Про це вона сказала в ефірі «Шустер live» 3 вересня 2010 року.

    «Коли ви в дуже сумнівний спосіб отримали свої частоти 27 січня 2010 року, ви мали знати, що у вас будуть проблеми. Все, що відбулося з вами, можна назвати одним терміном: прихватизація. Ви часто розповідаєте в ефірі ТВі про прихватизацію "Азовсталі" інших підприємств, але ви ніколи не кажете про те, в який спосіб розвивається ваш канал. Чому, коли у вас у сумнівний спосіб з'явився пакет із 32 частот, ваш творчий колектив мовчав? Вас влаштовували ці менеджерські штучки? А коли вашим менеджерам дали у суді по руках, ви тут же побігли на барикади і почали кричати про свободу слова. Мені шкода ваш колектив і засновників, які найняли такий неякісний менеджмент, який зараз намагається використавши колектив намагається прикрити свої прорахунки», - зауважила Бондаренко.

    Вона запитала, де були журналісти в 2006 - 2008 роках, коли вона подавала законопроекти, які не давали Нацраді у лобістський спосіб роздавати частоти за політичною лояльністю.

    Головний редактор ТВі Віталій Портніков відповів Бондаренко, що якби вона була чесною, то говорила би про прихватизацію частот більшими каналами. «У нас частот було дзуськи порівняно з великими телеканалами України. І якщо ми почнемо розслідувати отримання частот кожним каналом. то побачимо такі ж схеми, які використовувалися для приватизації найбільш українських підприємств», - зазначив Портніков.

    Генеральний директор ТВі Микола Княжицький сказав, що 30 серпня в Україні цензуру було введено офіційно. «ТВі залишили без ефірного мовлення взагалі. У нас забрали частоти, які видавалися не тільки у січні, а ще раніше, заборонили бути регіональним каналом. Ми можемо бути тільки супутниковим і кабельним каналом», - зазначив він. Княжицького обурили закиди, що він використовує журналістів каналу. «Мені шкода, що Бондаренко вважає, що наших журналістів можна просто використати», - сказав він.

    Нагадаємо, 30 серпня Київський апеляційний адміністративний суд підтвердив рішення суду першої інстанції про скасування результатів січневого конкурсу на вільні частоти та визнання нечинними ліцензій, виданих після цього конкурсу 5-му каналу, та додатків до ліцензії, виданих ТВі.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.