Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







Китайське телебачення прагне увійти в український ефір


21 августа 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
Китайське телебачення прагне увійти в український ефір. Про це в інтерв'ю тижневику «2000» заявив Надзвичайний і Повноважний посол КНР в Україні Чжан Сіюнь.



За словами посла, до нього вже зверталися китайські канали з таким питанням: «У нас в країні більше 150 різних телестудій. І коли стало відомо, що я їду в Україну послом, багато наших телевізійників звернулися до мене з проханням про допомогу в цьому питанні. Будемо допомагати», - говорить Чжан Сіюнь.



Також посол зазначив, що Україна досить відома в Китаї: добре знають творчість Тараса Шевченка, співають народні українські пісні та транслюють українські фільми по телебаченню. «А які тут показують китайські фільми - поки не з'ясував. Оціню ситуацію і буду намагатися посилити роботу у цьому напрямку», - зазначив Чжан Сіюнь.



Нагадаємо, на початку 2010 року китайська телекомпанія CNC (China Xinhua News Network Corp.) почала мовити китайською мовою 24 години на добу в низці європейських країн. Зазначимо, на думку китайських чиновників, західні канали дуже упереджені у своїй діяльності і бачать у житті Китаю лише негатив. Тож провідною метою CNC є розширення інформаційного впливу країни у світі.



Водночас, як повідомляла ТК, 28 липня Нацрада з питань телебачення і радіомовлення долучила китайський російськомовний інформаційний канал «CCTV Русский» до списку адаптованих. Це означає, що його без перешкод можуть поширювати українські кабельні мережі.


Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.