Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«Новий канал» поекспериментує з вертикальним програмуванням


17 августа 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
Відкриваючи осінній сезон, «Новий канал» поекспериментує з вертикальним програмуванням. Про це «МедіаБізнесу» розповіла Ольга Задорожна, керівник програмної служби «Нового каналу».

За її словами, з 23 по 29 серпня на «Новому» буде запроваджено вертикальне програмування. «Тобто, цілий тиждень у нас буде вертикальне програмування, а після цього ми станемо в «горизонталку»», – зазначила Ольга Задорожна.

За її словами, 23 серпня новий сезон почнеться не так, як зазвичай. Якщо раніше канал запускав програми в ті дні та в тих слотах, в яких вони мали йти протягом сезону, то цього разу одразу покаже все, з чим стартує.

«23-го серпня проект «Світлі голови» у нас з’явиться не в тому місці, в якому буде виходити. Також у цей день стартує «Зроби мені смішно!» й документальний спецпроект. 24-го серпня відбудеться прем’єрний випуск «Файна Юкрайна», «Здрастуйте, я ваша мама!» і «Новий погляд». 25-го глядачі побачать п’ять серій «Вороніних», 26-го - 5 серій «Счастливы вместе», 27-го - 5 серій «Счастливы вместе» і старт «Інтуїції». 28-го числа вийде документальний фільм «Україна сльозам не вірить. Все починається», а 29-го – проект «Україна сльозам не вірить», – розповіла Ольга Задорожна.

Ольга Задорожна також наголосила, що це буде лише проба. «Не впевнена, що наш ринок і глядачі готові до такої схеми програмування. Трохи зарано починати таку практику. Щоб запроваджувати вертикальне програмування, треба мати велику кількість якісного продукту», – відзначила вона.

Новый канал – общенациональный канал. Основан в 1998 году. Техническое покрытие – 96%. Генеральный директор «Нового канала» – Ирина Лысенко. Целевая аудитория женщины и мужчины от 14 до 49 лет. Среднесуточная доля в аудитории 18+ в городах с населением 50 тыс+ в I полугодии 2009 г. составила 7.21 %, рейтинг – 1.14%, по аудитории 14-49 по панели «города 50тыс+» доля – 12.73%, рейтинг – 1.71%. Вещание: «Новый Канал» ведет трансляцию при помощи всех способов распространения сигнала. Сайт: http://www.novy.tv/

Источник: mediabusiness
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.