Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Телеканал ZIK стартує 1 вересня у прайм-таймі на каналі Львівської ОДТРК


    14 августа 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    1 вересня стартує телеканал ZIK на львівському 12 ТВК у прайм-таймі з 21:00 до 24:00. Про це повідомляє інтернет-видання ЗІК з посиланням на піар-директор каналу Ольгу Проц.

    Як ідеться у повідомленні, «унікальні авторські програми, які скоро будуть в ефірі, уже не подобаються багатьом чиновникам та недобросовісним підприємцям, адже більшість передач - це журналістські розслідування».

    За словами генерального продюсера телеканалу ZIK Дмитра Добродомова, реакція чиновників, суддів, депутатів, правоохоронців на професійну роботу журналістів передбачувана, «адже вони лише обіцяють та звітують про невидимі для суспільства здобутки. А на запитання, звідки гроші на іномарку чи дорогий годинник, впадають ледь не в істерику, хоча посадовці апріорі мають бути відкритими для суспільства».

    Телеканал ZIK стартує одразу із кількох власних проектів. «Хто тут живе?» - програма, у якій «корупціонерам буде непереливки». «Книга скарг і пропозицій» - програма, про те, що ми їмо та якої якості товарами користуємось. «Правокація» - проект викривального характеру, мета якого - захистити право людей на достойне життя. Нагадаємо, проект журналістських розслідувань «ПрАвокація» виходив до осені 2007 року на каналі ТОНІС, а згодом частина його команди перейшла в проект «За вікнами» каналу СТБ.

    Також з 1 вересня стартують щоденні новини «Огляд». «Основна увага зосереджена на проблемах пересічних людей. Тому ці новини будуть актуальні для кожного», - повідомляє прес-служба. Як розповідав в інтерв'ю ТК Дмитро Добродомов, інформаційним напрямком каналу керуватиме Роман Вінтонів - колишній кореспондент «Інтера» й української служби Бі-бі-сі.

    У Львові вже почалася рекламна кампанія каналу ZIK на зовнішніх носіях, на яких містяться запитання: «А що нового у Вас?», «Хто тут живе?», «А Ви маєте на це право?». Гасло телеканалу ZIK - «Твоє бачення». Промо-ролик каналу можна переглянути на YouTube.

    Як повідомляла ТК, ZIK - це новий логотип телерадіокомпанії «Міст ТБ», яка поки мовить під логотипом «УТ-Захід». Компанія переоформила ліцензію, у тому числі у зв'язку зі зміною логотипа, ще в січні 2010 року.

    Нагадаємо, «Міст ТБ» володіє ліцензією на ефірне мовлення з використанням 12 ТВК у Львові загальним обсягом 4 години на добу (не в прайм-тайм, а з 04:00 до 06:00 і з 12:00 до 14:00 у будні та з 02:00 до 06:00 у вихідні). Ще 4 години на добу на цій частоті комунальна телекомпанія «Львів-ТБ» (з 06:00 до 08:00 і з 14:00 до 16:00 у будні та з 06:00 до 08:00 і з 00:00 до 02:00 у вихідні), а більшість часу (16 годин) належить Львівській ОДТРК. «Міст ТБ» і «Львів-ТБ» співпрацювали в рамках єдиного телепроекту «УТ-Захід», але «Львів-ТБ» вирішила вийти з проекту.

    Також «Міст ТБ» відповідно до угоди зі Львівською ОДТРК мовить 3 години на добу у відрізок часу, який за ліцензією належить Львівській ОДТРК. У листопаді 2009 року на ЛОДТРК стався конфлікт, оскільки мовники не змогли узгодити між собою ефірний час, зокрема, використання прайм-тайму.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.