Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Суд скасував реорганізацію ТОНІСа із ВАТ у ТОВ


    9 августа 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    3 серпня Господарський суд міста Києва визнав недійсним рішення зборів акціонерів телеканалу ТОНІС від 12 січня 2010 року про зміну форми власності каналу з ВАТ на ТОВ. Про це повідомляє газета «КоммерсантЪ (Україна)».

    Суд вирішив, що не має доказів кворуму на зборах акціонерів, під час яких було ухвалено рішення про зміну форми власності. «Суддя вирішив, що реєстр (акціонерів) не є документом, на підставі якого він може визначити кворум на зборах. Хоча за законодавством реєстр є єдиним документом, відповідно до якого здійснюється реєстрація акціонерів, які прибули для участі в зборах. Також суд відмовився залучити до участі в процесі інших акціонерів ТОНІСа, права яких порушуються при скасуванні рішення зборів», - повідомила газеті голова прес-служби компанії «ВОК-груп» (управляє активами телеканалу ТОНІС) Кіра Шульгіна.

    Такого рішення суду добився ліквідатор «Трансбанку» Федір Сегін (банк є одним з власників ТОНІСа). На зборах акціонерів 12 січня «Трансбанк» голосував проти реорганізації ТОНІСа із ВАТ у ТОВ. Але думку представників банку, у якому вже тоді працювала тимчасова адміністрація, решта акціонерів не врахували.

    На думку представників ТОНІСа, ліквідатор хоче продати акції банку (40%), які перебувають у заставі. При акціонерній формі власності зробити це простіше, ніж якби ВАТ перетворилося на ТОВ (в останньому випадку інші співвласники можуть заблокувати продаж).

    За словами Кіри Шульгіної, ТОНІС подасть апеляцію на рішення суду.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.