Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Посол України в Молдові просить включити до ефіру ТРК «Молдова» україномовні програми


    23 июля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Мовні потреби етнічних українців у Молдові мають забезпечуватися шляхом включення україномовних програм до телерадіоефіру молдовських каналів. Про це йшлося під час зустрчі Посла України в Республіці Молдова Сергія Пирожкова з директором Громадської телерадіокомпанії «Телерадіо Молдова» Костянтином Маріном, яка відбулася 22 липня 2010 року, повідомляє МЗС України.

    Зокрема обговорювалися питання включення до ефіру телеканалу «Молдова 1» та радіо «Молдова» україномовних програм «Світанок» та «Відродження» та про технічне й інформаційне сприяння українським редакціям телерадіокомпанії.

    Посол висловив сподівання, що між українським посольством та компанією «Телерадіо Молдова», зокрема телеканалом «Молдова 1», буде більш тісна співпраця у контексті висвітлення чисельних заходів посольства, актуальних питань українсько-молдовського співробітництва. На думку українського посла, це сприяло би підвищенню рівня інформованості молдовського суспільства та розповсюдженню неупередженої інформації про відносини між Україною та Республікою Молдова.

    Крім того Сергій Пирожков запропонував налагодити пряму співпрацю між телерадіокомпанією «Телерадіо Молдова» та Держкомтелерадіо України, а також обмін інформаційними матеріалами між молдовською телерадіокомпанією та українськими інформаційними агентствами.




    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.