Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Усі переходимо на «цифру»


    18 июля 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Усі переходимо на «цифру»15 июля 2010 г. 1 жовтня 2010 року у Києві відбудеться IV Міжнародний форум «Цифрове мовлення в Україні». Організатори події – Індустріальний Телевізійний Комітет (ІТК) та Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ).

    Мета Форуму – підготувати вітчизняний телепростір до переходу з аналового на цифрове телебачення, забезпечити прозорість та зручність реформ, створити умови для адаптації чинного законодавства, сприяти ефективному регулюванню державного процесу впровадження цифрового телебачення, залучити до обговорення всіх питань громадськість та ЗМІ.

    Усі переходимо на «цифру»


    Цьогорічна програма Форуму передбачає роботу його учасників у ході трьох тематичних секцій:

    Цифрове телебачення в Україні: рік 2010

    Огляд змін у цифровізації, що відбулися за минулий рік, та обговорення подальшого управління реформою новообраними державними органами.

    Східна Європа у «цифрі»: загальні проблеми та варіації рішень

    Обговорення динаміки проходження реформи у Східній Європі, досвіду українських сусідів та шляхів співпраці в процесі цифровізації.

    Актуальні тенденції розвитку цифрового телебачення у світі

    Вплив цифрових технологій на медіа середовище. Концепції, індустрія, тренди.

    Організатори IV Міжнародного форуму «Цифрове мовлення в Україні» зазначають, що цього року Форум буде особливо цікавим, і його не можна пропустити тим, хто планує працювати у нову цифрову епоху.

    «Цього року відбулася заміна персонального складу у всіх державних органах, що опікуються цифровізацією, відповідно, ми очікуємо змін, сподіваємося на краще в організації процесу переходу на цифрове мовлення. Форум 2010 року стане нагодою звірити годинники реформ з нашими сусідами та з’ясувати, чи встигає наша країна за темпами регіону», - прокоментувала Катерина М’ясникова, виконавчий директор Національної Асоціації телерадіоМовників (НАМ).

    Не менш цікавим Форум буде не лише за змістом, а й за формою. «Справжня класика Форуму буде в цьому році - ми майже відмовилися від презентацій на користь відкритих дискусій». – зазначив Денис Гурський, координатор Цифрового комітету Індустріального Телевізійного Комітету.

    Більш детальна інформація про Форум, його учасників, та спосіб реєстрації Ви можете знайти на веб-сторінці www.dtvforum.org.ua.

    Контакти:

    З питань реєстрації учасників та акредитації для журналістів:

    Христина Дрогомирецька - PR-менеджер

    Тел.: (066) 76 60 122

    pr@dtvforum.org.ua

    З питань спонсорства та медіа-партнерства:

    sponsorship@dtvforum.org.ua

    Для бажаючих стати спікерами Форуму:

    Ольга Большакова - координатор програмної частини Форуму

    Тел.: (067) 405-11-08

    Тел./факс.: (044) 254-55-56

    info@dtvforum.org.ua

    З питань іншої додаткової інформації:

    info@dtvforum.org.ua


    Довідка про ІТК:

    Індустріальний Телевізійний Комітет
    – це професійне галузеве об’єднання провідних телеканалів, медійних агенцій та рекламодавців, що представляє інтереси телевізійної галузі України та дбає про захист своїх членів.

    ІТК об’єднує найбільші загальнонаціональні телеканали країни: Інтер, 1+1, Новий, ICTV, СТБ, канал «Україна», ТЕТ НТН, М1, М2, ТОНІС, К1. Разом це більше 72% національної глядацької уваги. Також членами асоціації є рекламні агенції Publicis Groupe Media, MediaDirection, ADV Group та FCB MA, а також телевізійні рекламодавці: українські представництва Coca-Cola, Unilever та Procter&Gamble в Україні.

    Основною метою ІТК є сприяння розвитку телевізійної галузі в Україні. Ключовими стратегіями розвитку ІТК є дослідження телевізійної аудиторії, розвиток телевізійної галузі та саморегулювання індустрії. Детальніше на сайті http://itk.org.ua/

    Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ)

    Найбільше галузеве об'єднання недержавних теле- та радіокомпаній з усіх регіонів України. Асоціація зареєстрована 27 липня 2000 року, а з січня 2001 стала всеукраїнською.

    У вересні 2001 року НАМ стала асоційованим членом NAB (Національної асоціації телерадіоМовників США). Сьогодні НАМ об’єднує 137 теле- та радіокомпаній з усіх регіонів України.

    В НАМ функціонують п'ять підрозділів, завдання яких – реалізація основних завдань діяльності Асоціації: Центр Законодавчих ініціатив, Правовий центр, Центр маркетингових досліджень, Навчальний центр, Прес-центр.

    Місія НАМ – об’єднати електронні ЗМІ України для створення цивілізованого ринку телерадіомовлення та сприяти його розвитку.

    Цілі НАМ – створити цивілізований ринок телерадіомовлення та розвивати його шляхом просування та захисту їх корпоративних інтересів, створення спільної системи якісних сервісів.

    www.nam.org.ua


    Источник: Прес-служба Індустріального Телевізійного Комітету
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.