Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Сафіуллін хоче створити власний телеканал


    30 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін хоче створити телеканал міністерства. Про це чиновник заявив на прес-конференції у Києві, інформує Федерація хокею України.


    "Ви самі розумієте, як складно вирішувати такі питання, щоб український спорт показували по ТБ, але я вважаю, що Міністерству треба мати свій телевізійний канал, де ми зможемо показувати весь спорт", - сказав він.


    За словами міністра, відкриття льодового катка у Харкові відбудеться за два місяці.


    "Цього року почнеться будівництво п'яти льодових ковзанок - в Києві (Дарниця), Львові, Луганської області. Два інших місця будівництва будуть названі найближчим часом", - додав він.


    У планах Сафіулліна, починаючи з 2011 року, щорічно будувати в Україні по 15 критих льодових ковзанок, 15 п'ятдесятиметрова басейнів, 200 багатофункціональних майданчиків.


    "Підготовлена програма створення 5 олімпійських баз, 300 фізкультурно-оздоровчих комплексів (де можливо будуть передбачені і льодові катки). Зараз вивчаємо проекти комплексів у США та Канаді. Дайте час - все побудуємо", - переконує урядовець.


    Сафіуллін також повідомив, що у мінспорту введено єдиний електронний реєстр всіх спортивних споруд, закладів оздоровлення і відпочинку в Україні.

    Источник: champion
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.