Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Прес-конференція Організаційного комітету Національної телевізійної премії „Телетріумф”


    17 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина / Пресс-релизы | Добавил: Сергей Никандров
    Прес-конференція  Організаційного  комітету  Національної  телевізійної премії „Телетріумф”17 червня 2010 року Організаційний комітет 10-ї Національної телевізійної премії „Телетріумф” оголошує про прийом творчих робіт на здобуття Премії за сезон 2009–2010 року. Заявки прийматимуться з 17 червня до 20 липня 2010 року.

    Цього року затверджено 42 номінації, в яких визначатимуться лауреати телевізійного сезону. Всі номінації та конкурсні вимоги оприлюднені на сайті Премії.

    Згідно з Положенням про Національну телевізійну премію „Телетріумф”, до участі в конкурсі допускаються твори будь-якого автора, колективу, телевізійної компанії (організації, студії), перший показ яких відбувся в період з 1 липня 2009 до 30 червня 2010 року. Висування відбувається через подачу заявок від фізичних осіб (самовисування), телекомпаній, компаній-виробників телепродукції, а також від творчих та професійних спілок, які діють у сфері телебачення на території України.

    Церемонію нагородження цьогорічних лауреатів Оргкомітет планує провести 10 вересня 2010 року.

    Про умови конкурсу та порядок подачі творчих робіт можна ознайомитися на сайті „Телетріумфу”: www.teletriumf.org та на сайті Національної ради: www.nrada.gov.ua.

    Докладну інформацію можна отримати, звернувшись до менеджера проекту „Телетріумф” Катерини Танчак, e-mail: k.tanchak@itk.org.ua,

    тел. роб.(044) 353-13-98, моб. 097-965-43-90

    Організаційний комітет
    Національної телевізійної премії „Телетріумф”


    Прес-конференція  Організаційного  комітету  Національної  телевізійної премії „Телетріумф”


    Оргкомітет Х Премії „Телетріумф”, 2010 рік


    1. Лариса Мудрак – заступник голови Національної ради, співголова Оргкомітету;

    2. Тамара Кравченко – начальник відділу зв’язків зі ЗМІ та громадськістю Національної ради.

    3. Катерина Котенко – виконавчий директор ІТК, співголова Оргкомітету;

    4. Олена Дурманова – керівник служби досліджень і комунікацій телеканалу „Інтер”

    5. Анатолій Максимчук – директор юридичного департаменту телеканалу СТБ

    6. Алла Липовецька – генеральний продюсер Film UA Television

    7. Дар’я Фіалко – продюсер Star Media

    8. Віктор Приходько – продюсер Про-ТБ

    Умови участі
    ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ НА ЗДОБУТТЯ НАЦІОНАЛЬНОЇ ТЕЛЕВІЗІЙНОЇ ПРЕМІЇ
    „ТЕЛЕТРІУМФ” ЗА СЕЗОН 2009–2010 РОКУ


    1. Заявки приймаються від авторів та колективів - виробників телевізійних програм (телетворів), а також від телекомпаній, які транслювали ці програми (твори). Висування відбувається через подачу заявок від фізичних осіб (самовисування), телекомпаній, компаній-виробників телепродукції, а також від творчих та професійних спілок, які діють у сфері телебачення на території України.

    2. Учасники конкурсу – юридичні та фізичні особи України мають право номінуватися в усіх номінаціях, за винятком спеціальної номінації – Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення за особливий внесок у розвиток українського телебачення.

    3. Перший показ творів, які подаються на конкурс повинен відбутися у період з 1 липня 2009 року по 30 червня 2010 року.

    4. Одна й та сама програма (твір) не може подаватися на участь у конкурсі у більш ніж одну програмну номінацію.

    5. Організація, що подається може висунути необмежену кількість робіт до кожної номінації.

    6. Відеоматеріали, що подаються на конкурс не повинні містити браку у зображенні чи звуку, нарізки з кількох програм, рекламних блоків, зображення не повинно бути захищене від копіювання.

    7. Подання заявки, ефірної довідки та твору відбувається на головній сторінці сайту http://teletriumf.org/ , обов’язково чітко заповнюються усі передбачені поля. Довідка, що підтверджує вихід твору в ефір протягом періоду з 1 липня 2009 до 30 червня 2010 рр., обов’язково подається у відсканованому вигляді, (з оригіналу, який містить печатку телеканалу). Відео подається у таких форматах: “avi”, “mpg”, “mpeg”, “mpeg4”, “mov”, “mp4” та “ flv “, оптимізованих для розміщення в Інтернеті, хронометраж від 5 до 45 хвилин.

    8. Факт заповнення конкурсної заявки через сайт конкурсу свідчить про передачу прав премії «Телетріумф» на використання фрагментів наданих відеоматеріалів в спеціальних передачах, що присвячені конкурсу, та для телевізійної трансляції на урочистій церемонії вручення національної телевізійної премії «Телетріумф».

    9. Участь у конкурсі становить 800 грн. за одну подану роботу для всіх телекомпаній та організацій України, крім регіональних телекомпаній. Участь у конкурсі для регіональних телекомпаній становить 500 грн. Оплату необхідно здійснити до 23 липня 2010 року. Заявки подаються до 20 липня 2010 року. Після заповнення заявки на сайті, на контактну електронну адресу буде вислано лист з інструкцією по оплаті.


    Довідка про ІТК:

    Індустріальний Телевізійний Комітет
    – це професійне галузеве об’єднання провідних телеканалів, медійних агенцій та рекламодавців, що представляє інтереси телевізійної галузі України та дбає про захист своїх членів.

    ІТК об’єднує найбільші загальнонаціональні телеканали країни: Інтер, 1+1, Новий, ICTV, СТБ, канал «Україна», ТЕТ НТН, М1, М2, ТОНІС, К1. Разом це більше 72% національної глядацької уваги. Також членами асоціації є рекламні агенції Publicis Groupe Media, MediaDirection, ADV Group та FCB MA, а також телевізійні рекламодавці: українські представництва Coca-Cola, Unilever та Procter&Gamble в Україні.

    Основною метою ІТК є сприяння розвитку телевізійної галузі в Україні. Ключовими стратегіями розвитку ІТК є дослідження телевізійної аудиторії, розвиток телевізійної галузі та саморегулювання індустрії. Детальніше на сайті http://itk.org.ua/


    Источник: Прес-служба Індустріального Телевізійного Комітету
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.