Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Олена Кондратюк: Законопроект про «лохотрони» не підтримали тільки тому, що його доповідала опозиція


    17 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Олена Кондратюк: Законопроект про «лохотрони» не підтримали тільки тому, що його доповідала опозиція2010/06/16 Голова підкомітету Верховної Ради з питань реклами Олена Кондратюк обурена рішенням про направлення на повторне перше читання законопроекту щодо обмеження трансляції програм і передач з платними інтерактивними конкурсами на телебаченні, який передбачає заборону цього «лохотрону». Про це ідеться в її заяві для ЗМІ.

    «Законопроект про заборону платних інтерактивних конкурсів Верховна Рада не підтримала тільки тому, що його доповідав депутат від опозиції. Внаслідок суто політичних міркувань Верховна Рада дозволила подальше існування «лохотрону» на телебаченні», - сказала пані Кондратюк.

    Олена Кондратюк зазначила, що законопроектом передбачалося заборонити на звичайних телеканалах трансляцію програм з інтерактивними конкурсами, умови яких прямо чи опосередковано передбачають оплатне набуття особою статусу учасника такої програми чи передачі, і дозволити такі трансляції тільки на каналах з обмеженим доступом, тобто кодованих. Законопроектом також передбачалося, що вищенаведені заборони не поширюються на трансляцію програм та передач з проведення розіграшів лотерей, творчих конкурсів, спортивних змагань тощо, незважаючи на те, передбачається чи не передбачається їх умовами грошовий або майновий виграш.

    «Зі звичайних (не кодованих) каналів мовлення автори законопроекту пропонували прибрати передачі у яких нашим громадянам з метою отримання виграшу за особисту перемогу пропонується звернутися до телерадіоорганізації: здійснити телефонний дзвінок, відправити смс-повідомлення, і, відповідно, передбачається стягнення коштів за з'єднання або телефонну розмову. Але законодавці до цього місця, на жаль, не дочитали», - пояснила вона.

    Нагадаємо, 16 червня Верховна Рада не підтримала за основу проект закону «Про внесення змін до Закону України "Про телебачення і радіомовлення" (щодо регулювання трансляції програм і передач з платними інтерактивними конкурсами)» - лише 173 голоси «за». За відправлення законопроекту на повторне перше читання проголосували 393 народні депутати.

    Источник: Спілка кабельного телебачення України
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.