Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







«1+1» знімає пілоти двох форматних шоу


16 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
«1+1» не запускатиме «Суперзірку-2», а натомість створить нові проекти за форматами Trouble with Neighbours та Family at the Crossroads.Про це повідомляє Media Business Reports.

Trouble with Neighbours формат голландської компанії Talpa. Відповідно до його умов, двоє ведучих ставлять собі за мету вирішити конфлікт між сусідами. Причинами сусідських сварок може бути будь-що: паркан, домашні тварини, гучна музика вночі тощо. Ведучі програми виїжджають до них і через вмовляння та розслідування причин конфлікту намагаються примирити сім'ї. Якщо це не вдається, радять переїхати в інше місце.

Окрім цього, за нформацією видання, канал працює над виробництвом докудрами за форматом Family at the Crossroads компанії All3Media. У програмі розкривається історія різних сімейних конфліктів, які допомагають вирішити юристи та судді. Це і поділ спадку, і розлучення, і встановлення батьківства, і конфлікти з державними органами тощо.

Зараз канал працює над пілотами цих шоу.

ТК чекає на коментар прес-служби «1+1» щодо цих проектів.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.