Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    22 червня - круглий стіл про особливості ліцензування під час переходу на цифрове мовлення


    12 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    22 червня 2010 року у Києві громадська організація «Інститут медіа права» проведе круглий стіл на тему «Особливості ліцензування суб'єктів телерадіоінформаційного ринку в умовах переходу на цифрове мовлення».

    Круглий стіл буде присвячений обговоренню основних проблем, з якими стикається Україна в процесі переходу на цифрове мовлення, зокрема в частині регулювання, дій державних органів та учасників ринку. Під час круглого столу відбудеться презентація та обговорення двох аналітичних звітів, підготовлених експертами Інституту Медіа Права. Перший звіт присвячений стану запровадження цифрового телебачення в Україні. Звіт оцінює стан нормативної бази та позначає практичні кроки, необхідні для запровадження цифрового телебачення в Україні.

    Предметом другого аналітичного звіту, розробленого експертами Інституту медіа права, є розгляд передумов запровадження цифрового телебачення у Європі, порядок його регулювання в угоді «Женева-2006», вимоги до змісту та обов'язків учасників ринку, а також розгляд особливостей запровадження цифрового ТБ у різних країнах Європи.

    До участі у дискусії запрошені представники профільних громадських організацій та державних органів.

    Круглий стіл відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 14, готель «Хрещатик», конференц-зал «Андріївський».

    Про намір взяти участь у круглому столі повідомте, будь ласка, за телефоном 284-61-64 чи надішліть листа на електронну адресу: info@medialaw.kiev.ua .

    Початок реєстрації і вітальна кава для учасників круглого столу у вівторок, 22 червня 2010 року, - о 9.30; початок роботи круглого столу - 10.00, закінчення - 13.30.

    Круглий стіл відбудеться за підтримки Представництва Інтерньюз-Нетворк в Україні та міжнародної організації International Media Support.

    Источник: Телекритика
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.