Навигация

Популярные статьи
  • «Site Ok‎»: Ваш надежный партнер в продвижении и раскрутке сайтов

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    Нацрада готова провести «прозорий і чесний» конкурс замість оскарженого в суді


    9 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    Нацрада готова провести «прозорий і чесний» конкурс замість оскарженого в суді2010/06/09 Національна рада з питань телебачення і радіомовлення готова провести повторний конкурс на нові телевізійні частоти. Про це йдеться в офіційному повідомленні регуляторного органу. «Національна рада, після набрання чинності остаточного рішення суду, готова провести прозорий і чесний конкурс на нові телевізійні частоти за умови дотримання чинного законодавства всіма учасниками процесу та відсутності інформаційного і політичного тиску», - йдеться в повідомленні.

    Також Нацрада заперечила генеральному директору телеканалу ТВі Миколі Княжицькому, який в бліц-інтерв'ю «Телекритиці» заявив, що зміна позиції представника Нацради в суді є приватною точкою зору і не може змінюватися без засідання Нацради. Для погодження доручень, наголошує Нацрада, окреме засідання проводити не потрібно.

    «Згідно з регламентом Національної ради, який Микола Княжицький не може не знати як колишній член цього регуляторного органу, розпорядження керівникам структурних підрозділів апарату даються керівництвом Національної ради, яке на сьогодні визначено - голова, перший заступник голови та заступник голови Національної ради. Тому для погодження доручень окреме засідання проводити не потрібно», - сказано в повідомленні.

    При визначенні власної позиції нове керівництво Національної ради керувалося результатами внутрішнього службового розслідування, яке розпочалося за попереднього складу Національної ради і матеріали якого Нацрада готова надати на запити ЗМІ. «Крім того, звертаємо увагу на той факт, що в результаті цього конкурсу держава тільки стосовно каналу ТВі недоотримала понад 5 млн грн ліцензійного збору», - зазначено в повідомленні.

    Регуляторний орган наголошує, що ніхто не відбирає в 5-го каналу і ТВі їхні ліцензії, ці канали мовили до 27 січня 2010 року і надалі мовитимуть.

    Як повідомляла ТК, 8 червня Окружний адміністративний суд міста Києва задовольнив позовні вимоги телеканалів групи «Інтер» до Нацради в повному обсязі та скасував результати січневого конкурсу на вільні частоти, головними переможцями якого були ТВі і 5 канал.

    Источник: Спілка кабельного телебачення України
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.