Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    На членство у Нацраді претендують 24 кандидати


    8 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Сергей Никандров
    На членство у Нацраді претендують 24 кандидати2010/06/07 До участі у конкурсі на заміщення посад чотирьох членів Національної ради з питань телебачення та радіомовлення подано 24 кандидатури. Про це ТК повідомив завідувач секретаріату комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформації Юрій Гирик. За його словами, на сьогодні комітет звернувся з запитом до Міністерства юстиції з проханням вказати, які з організацій, що висунули кандидатів, є всеукраїнськими громадськими організаціями у галузі діяльності ЗМІ.

    «У мене є підозра, що не всі вони є такими. Наприклад, чи є такою організацією товариство "Просвіта" чи Союз кабельників? Можливо так, але у наших юристів є питання. Щоб не бути голослівним, я поки що не оголошуватиму поданих кандидатів», - зазначив він.

    За його словами, після узгодження цих питань комітет має розглянути ці кандидатури (на це законом відведено до 14 днів) і запропонує їх на голосування в зал.

    Планується, що наступне засідання профільного комітету відбудеться 16 червня.

    Нагадаємо, 15 травня Верховна Рада оголосила конкурс на заміщення посад чотирьох членів Нацради, після того, як припинила повноваження Юрія Плаксюка, Віталія Шевченка, Тетяни Лебедєвої та Віктора Понеділка. Парламентські фракції та громадські організації мали змогу подати свої кандидатури до 4 червня.

    Як вже повідомляла ТК, Незалежна медіапрофспілка України відповідно до рішення громадського руху «Стоп цензурі!» висунула на конкурс директора Інституту медіаправа Тараса Шевченка і шеф-редактора «Телекритики» Наталю Лигачову, а Асоціація «Спільний простір» подала також кандидатури пана Шевченка і Лигачової, а ще директора «Інтерньюзу» Костянтина Квурта і голову Комітету «Рівність можливостей» Олександра Чекмишева. Як відомо, Незалежна асоціація телерадіомовників (НАМ) оголосила, що висуває таких кандидатів: Катерина М'ясникова (виконавчий директор НАМ), Катерина Котенко (виконавчий директор ІТК) і Микола Фартушний (директор ТОВ «Нові грані», заступник голови правління кредитної спілки «Ефір»).

    Источник: Спілка кабельного телебачення України
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.