Навигация

Популярные статьи
  • Как найти достойную работу в Чехии — 4 преимущества рекрутингового агентства «Befind»

  • Авторские и переводные статьи

    Пресс-релизы

    Регистрация на сайте


    Опрос
    Какие телеканалы вы смотрите чаще?







    У 5-го каналу та ТВі відібрали частоти на мовлення


    8 июня 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
    Окружний адміністративний суд Києва повністю задовільнив вимоги групи телеканалів Інтер. Таким чином, було оскаржене рішення Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення від 27 січня минулого року про виділення ТВі та 5 каналу частот на мовлення.

    Учора редакційна рада "5 каналу" звернулася до Президента з відкритим листом, у якому висловила побоювання, що канал може припинити існування. Журналісти звинуватили у тиску на судовий процес навколо каналу голову СБУ, члена вищої ради юстиції, Валерія Хорошковського. Його ж вважають причетним до групи телеканалів Інтер.

    Хорошковський відповів на ці закиди. Цитата: "Шановні панове журналісти 5 каналу, зі здивуванням ознайомився з оприлюдненим напередодні відкритим листом, де ви мене звинувачуєте у тиску на ваш канал. Рішуче спростовую викладене в цьому листі". Хорошковський вимагає публічно надати докази, або пояснити причину і назвати ініціаторів, як він висловився, "потоку неправди".

    Редакційна рада "5 каналу", своєю чергою, вважає, що ситуація з втратою частот може призвести і до втрати ліцензії. А отже - без роботи може опинитися півтисячний колектив, а Україна - підтвердити статус держави, в якій згортаються свободи.

    Источник: 5
    Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

    Другие новости по теме:


     



    Телепрограммы для газет и сайтов.
    25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

    Форум

    Фоторепортажи

    Авторская музыка

    Погода

    Афиша

    Кастинги и контакты ТВ шоу

    On-line TV

    Партнеры

    Друзья

    Реклама

    Статистика
    Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.