Навигация

Популярные статьи

Авторские и переводные статьи

Пресс-релизы

Регистрация на сайте


Опрос
Какие телеканалы вы смотрите чаще?







На каналі НТС передумали давати в ефір новину про рух «Стоп цензурі!»


23 мая 2010 | Телевидение / На украинском языке / Украина | Добавил: Ольга Кравцова
Телеканал НТС («Независимое телевидение Севастополя») не подав в ефір запланований матеріал про громадський рух «Стоп цензурі!». Про це ТК повідомив журналіст Мустафа Найєм, коментарі якого мали увійти до новини.

Матеріал планувалася до виходу в ефір у п'ятницю, 21 травня, о 18:30.

Як підтвердила ТК журналістка НТС Олена Анісімова, новини в ефірі дійсно не було. «З яких саме причин, керівництво не уточнило», - сказала вона. За її словами, до матеріалу мала увійти усна інформація, надане телеканалом ТВі відео з заходів руху «Стоп цензурі», фото з вуличної акції сайту «Майдан», де ЗМІ відмивали від бруду цензури, а також коментарі учасників дискусії «Медіадіагноз: вірус цензури» - Мустафи Найєма, журналіста «1+1» Бориса Іванова та представниці «Центру UA» Світлани Заліщук.

З яких саме причин від новини відмовилися, «Телекритиці» з`ясувати не вдалося: до 25 травня редакція НТС у повному складі перебуває на вихідних. Відповідь на це питання ТК сподівається почути від генерального директора - головного редактора каналу Дмитра Жукова.

НТС - канал приватної форми власності. Починаючи з 2006 року він належить члену Партії регіонів Олені Баженовій.

Источник: Телекритика
Комментарии (0) | Распечатать | | Добавить в закладки:  

Другие новости по теме:


 



Телепрограммы для газет и сайтов.
25-ть лет стабильной работы: телепрограммы, анонсы, сканворды, кроссворды, головоломки, гороскопы, подборки новостей и другие дополнительные материалы. Качественная работа с 1997 года. Разумная цена.

Форум

Фоторепортажи

Авторская музыка

Погода

Афиша

Кастинги и контакты ТВ шоу

On-line TV

Партнеры

Друзья

Реклама

Статистика
Главная страница  |  Регистрация  |  Добавить новость Copyright © 2002-2012 Все о ТВ и телекоммуникациях. Все права защищены.